Sanatate din Farmacia Domnului. Sfaturi si tratamente verificate cu plante medicinale **NOU**

Preț: 59,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 128

DESCRIERE

Maria Treben isi are locul in istorie ca unul dintre cei mai importanti pionieri ai medicinei naturiste. Multi o venerau ca pe o sfanta, dar de fapt a fost o persoana care si-a dedicat intreaga viata modului de folosire a plantelor medicinale si si-a propus ca aceasta stiinta sa fie cat mai  accesibila pentru tot mai multi oameni.
 
Stimate Cititorule! In vremea din urma apar tot mai multe carti si alte publicatii care, intr-un mod mai mult sau mai putin direct, se ocupa de medicina naturista, pun in evidenta virtutile remediilor oferite de natura. Aceste carti exprima un protest implicit fata de mediul nostru social cuprins intr-un process de accelerare resimtit ca o goanna de-a dreptul salbatica, fenomen ce reprezinta serioase pericole pentru individul uman.

Cartea pe care ti-o oferim, draga cititorule s-a vandut pana acum in numeroase tari ale Europei in peste 5 milioane de exemplare, Maria Treben, incearca, prin bogatele sale cunostinte, precum si printr-o remarcabila experienta practica, sa se puna un slujba celor care cred cu sinceritate in puterea uneori aproape inexplicabila a naturii.

Prefata
Intr-o epoca in care atat de multi oameni se indeparteaza tot mai tare de modul de viata natural si sunt amenintati de boli grave, din cauza unei false viziuni asupra vietii, ar trebui sa regasim drumul ce duce spre plantele noastre medicinale, pe care Dumnezeu ni le daruieste, inca din timpuri stravechi, prin bunatatea Lui. - Maria Treben
 
 
In toti acesti ani, popularitatea sa si cea a lucrarilor sale nu s-au diminuat niciodata.
Prin progresul metodelor de medicina alternativa, astazi, cartile sale experimenteaza o relevanta noua, mai puternica si de durata.
 
In cea mai importanta carte a sa, Sanatate din Farmacia Domnului, sunt incluse si descrise, detaliat, plante medicinale, cu puterile lor vindecatoare si potentialele aplicatii, ca: ceaiuri, tincturi, infuzii, bai sau sucuri proaspete.
De asemenea, sunt cuprinse si sfaturi, pentru nenumarate boli, cu tratamente naturiste verificate de autoare.
Nu in ultimul rand, in paginile cartii, veti gasi recomandari pentru afectiuni maligne (boli canceroase), precum: cancerul de piele, cancerul de san, cancerul laringelui, cancerul osos, cancerul pulmonar, cancerul renal, cancerul tiroidian etc.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0167 sec