Sacrificiul vraciului

Sacrificiul vraciului
Preț: 39,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Format: 13x20

DESCRIERE

Pentru prima data, personajele preferate ca tânara vrajitoare Alice, asasina Grimalkin si vraciul din nord, Bill Arkwright, se vor uni pentru a-l ajuta pe Tom si pe vraci sa învinga un dusman comun – dar nu toti vor supravietui…

Prima datorie a lui Tom, ca ucenic al Vraciului, este sa apere Comitatul de întuneric. Dar acum mama are nevoie de ajutorul lui în tara ei natala, Grecia.

Una dintre cele mai periculoase din Vechile Zeitati, Ordeen, se pregateste sa se întoarca acolo, aducând cu ea macel si pustiire. Dar si Diavolul este liber în lume, si daca îsi uneste fortele cu Ordeen, asupra Pamântului se va pogorî o noua era a întunericului.

Mama a chemat alaturi de ea multe ajutoare, dar printre ele se numara si vechile dusmane ale lui Tom, vrajitoarele din Pendle, cu asasina Grimalkin si vicleana conducatoare a clanului Mouldheel, Mab.

Va putea oare Tom sa nesocoteasca tot ce l-a învatat Vraciul si sa se alieze cu vrajitoarele? Care este secretul pe care mama nu i l-a împartasit pâna acum? si ce sacrificii cer lupta împotriva întunericului?

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.019 sec