Sa traim sanatos fara toxine. Alimente si plante naturale pentru regenerarea celulara completa

Sa traim sanatos fara toxine. Alimente si plante naturale pentru regenerarea celulara completa
Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Ediția: a IV-a
Pagini: 546

DESCRIERE

Detoxificarea nu este doar o modalitate de eliminare a simptomelor, ci un amplu sistem de vindecare, prin abordarea cauzelor care au condus la instalarea bolii. Ea porneste de la adevarul conform caruia organismul uman este, de fapt, terapeutul, energia jucând un rol central în cadrul procesului de vindecare. Detoxificarea pune în lumina adevarata cauza a bolii, si anume, distrugerea energiei. Ceea ce mâncam, bem, respiram sau aplicam pe piele, alaturi de gândurile si sentimentele noastre sunt elementele care ne pot ajuta sa redevenim sanatosi si plini de vitalitate, dupa cum, la fel de bine, ne pot îmbolnavi si epuiza resursele de energie.* Acopera Detoxificarea de la A la Z, dand raspuns la intrebari de genul: De ce sa ne detoxificam? Cand sa ne detoxificam? La ce sa ne asteptam? Cum actioneaza? Cat dureaza?
* Explica felul in care trebuie folosite anumite alimente crude si plante medicinale pentru curatarea si vindecarea fiecarui organ, sistem sau stare de dezechilibru din organism.
* Prezinta detaliat legatura dintre corp, minte si suflet, pe de-o parte, si sanatatea durabila, pe de alta parte.
* Prezinta dieta de detoxificare si cum trebuie ea adaptata vietii.
* Cuprinde zeci de tabele usor de folosit: plante medicinale, formule de remedii naturiste din plante, proprietati ale alimentelor, mineralelor, substantelor fitochimice, ale sarurilor celulare etc., precum si retete de preparate din alimente crude.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.040 sec