Să ne împrietenim cu anxietatea - O carte de colorat liniştitoare

Să ne împrietenim cu anxietatea - O carte de colorat liniştitoare
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 68
Format: 21,5x21,5

DESCRIERE

În cartea de faţă, Sarah Rayner explică într-un stil plin de umor şi căldură cum „să te împrieteneşti cu anxietatea” şi astfel să-ţi gestionezi stresul. Ea arată de ce unii dintre noi sunt predispuşi la anxietate şi de ce coloratul poate avea efecte terapeutice.
Cuvinte şi imagini ănsufleţitoare concepute pentru a calma îngrijorarea şi panica

În cartea de față, Sarah Rayner explică într-un stil plin de umor și căldură cum „să te împrietenești cu anxietatea” și astfel să-ți gestionezi stresul. Ea arată de ce unii dintre noi sunt predispuși la anxietate și de ce coloratul poate avea efecte terapeutice. În continuare, explorează alte activități creative, care au efecte similare asupra psihicului, oferind o gamă largă de soluții care încurajează atenția concentrată și reduc starea de îngrijorare.
Ilustrațiile detaliate și încântătoare realizate de Jules Miller sunt concepute pentru a maximiza plăcerea de a te deconecta de stresul cotidian și de a deveni complet absorbit în activitatea de colorat. Fie că este vorba de modele abstracte, animale vesele, peisaje stranii sau flori splendide, fiecare desen încorporează o „mantra” – câteva cuvinte simple asupra cărora să reflectezi. Rezultatul este o carte adorabilă, o combinație unică de umor și înțelepciune, care îți va îmbunătăți starea de spirit și te va face să ai o atitudine pozitivă la mult timp după ce vei fi terminat de colorat.

„O realizare de excepție, plină de empatie.” - Sunday Times

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.047 sec