Sa intram pe Frecventa Universului

Sa intram pe Frecventa Universului
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 207
Format: 13x20
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Sa intram pe Frecventa Universului - David Thomas


Wendy Kennedy
Pleiadienii

In următoarea săptămână, am vorbit cu Matt o singură dată, despre câteva chestiuni tehnice, şi apoi ne-am reîntâlnit la modestul apartament din Santa Monica al lui Wendy Kennedy.

N-o cunoşteam, dar informaţiile de pe website-ul ei www.higherfrequencies.net îmi vorbiseră într-un fel profund, aşa că o sunasem cu vreo două săptămâni înainte şi o întrebasem dacă voia să participe la film.

Mi-a spus că trebuia să se gândească. După câteva zile, m-a sunat şi mi-a spus că Pleiadienii, un grup de 2500 de fiinţe înalt evoluate, din „a noua dimensiune”, care vorbesc ca unul, erau încântaţi de invitaţie, deci era şi ea de acord.

In timp ce Matt instala echipamentul, am stat puţin de vorbă cu Wendy şi am fost impresionat de stăpânirea şi energia ei calmă, centrată.

Avea 39 de ani, iar chipul de porţelan era încadrat de plete negre, lungi până la umăr. N-aş putea spune de ce, dar mă aşteptam ca un medium să arate şi să se comporte cumva mai ciudat; să împrăştie fum sacru în jurul camerei, să poarte robe până-n pământ sau să umble cu un craniu din cristal în mână.

Dar cei doi pe care îi întâlnisem erau la fel de normali ca orice om pe care-l vezi la rând la magazinul alimentar. Matt simţea la fel: „Cred că mă aşteptam să semene mai degrabă cu personajele din Stăpânul Inelelor, dar sunt doar oameni obişnuiţi, ca noi toţi”.

Refugiată din lumea afacerilor, Wendy a debutat In activitatea de medium când a început să aibă viziuni, un fel de „vise lucide cu ochii deschişi”, după cum mi-a explicat. „Nu ştiam ce se întâmpla. Au existat momente în care credeam că o luasem razna.”

Dar am avut încredere în vocea interioară, care îmi tot spunea să mă interesez de channeling, o noţiune despre care nu aveam habar şi care nu mă interesa pe atunci.”

Aşa că a început să cerceteze, să citească tot ce găsea pe această temă şi să facă exerciţiile recomandate în cărţi. „Apoi, cam după un an, am făcut primul pas adevărat cu scrierea automată, care înseamnă că stai jos, îţi goleşti mintea şi te laşi pătruns de acea energie sau spirit, sau oricum vrei să-l numeşti.

Am făcut scriere automată timp de doi ani, pe cont propriu, nu în fiecare zi şi în niciun caz pentru clienţi, pentru a oferi sfaturi sau altceva de genul ăsta.”

Scrisul s-a metamorfozat încet în channeling verbal şi acum are clienţi de pretutindeni. „Ştiu acum că aceasta este menirea mea pe Pământ, să fac această lucrare”, mi-a spus. „Mă simt foarte împlinită pentru că ajut oamenii, iar Pleiadienii îmi par acum cei mai buni prieteni şi aliaţi.”
CUPRINS:

Capitolul 1: Darryl Anka / Bashar

Capitolul 2: Wendy Kennedy / Pleiadienii

Capitolul 3: Geoffrey Hoppe / Tobias

Capitolul 4: Shawn Randall / Torah

Capitolul 5: John Cali / Căpetenia Joseph

Capitolul 6: Lee Carroll / Kryon

Capitolul 7: Cuvânt de încheiere

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.050 sec