Rezolvă ecuația fericirii - Calea matematică spre o viață împlinită - Mo Gawdat

Rezolvă ecuația fericirii - Calea matematică spre o viață împlinită - Mo Gawdat
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-50-6897-4
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 320
Format: 13x20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Traducere de Dana Verescu

 

Înzestrat cu o minte logică și riguroasă, Mo Gawdat, fost șef de strategie la Google X, ne propune o cale limpede, ușor de urmat către o realitate considerată îndeobște greu sau imposibil de atins: fericirea adevărată și stabilă.

 

Care sunt iluziile ce ne împiedică să ne găsim liniștea și cum le putem destrăma? Ce prejudecăți ne țin prizonieri și ce putem face pentru a ne elibera de ele? Cum putem combate fluxul de gânduri negative care ne subminează starea de bine? Care sunt tehnicile menite să ne aline suferința, indiferent de sursa ei? Ce metode practice ne pot înlesni echilibrul mult dorit între așteptările pe care le avem de la viață și realitatea de multe ori nedreaptă sau dezamăgitoare?

 

Pentru a răspunde la aceste întrebări și nu numai, autorul creează un algoritm apelând la informații la zi din biologie, psihologie sau neuroștiințe, precum și la fondul de înțelepciune al marilor religii și tradiții spirituale ale lumii. Sinteza lui originală are un resort interior cât se poate de intim: moartea prematură a propriului fiu. Inspirat de figura luminoasă a acestuia, autorul a simțit îndemnul de a-i îndruma pe cât mai mulți oameni să urmeze calea unei vieți împlinite și a creat, pornind de la această carte, o adevărată mișcare online: #onebillionhappy.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0163 sec