Respiraţia holotropică

Respiraţia holotropică
Preț: 64,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2014

DESCRIERE

Psihiatrul Stanislav Grof este unul dintre părinţii psihologiei transpersonale şi a influenţat decisiv evoluţia psihologiei în secolul XX. Metodele sale experienţiale de investigare a psihicului uman au condus la lărgirea substanţială a hărţii acestuia şi la creionarea a ceea ce astăzi numim „noua paradigmă” în ştiinţe.

Una dintre cele mai importante contribuţii ale sale la dezvoltarea psihologiei este aceea că a introdus spiritualitatea ca pe un domeniu fundamental şi legitim al experienţei umane şi a demonstrat rolul trăirilor spirituale ca factor de expansiune al Conştiinţei.

Respiraţia Holotropică este o metodă de auto-investigare şi explorare interioară creată de Stanislav Grof şi de Christina Grof, care are implicaţii terapeutice şi ontologice excepţionale. Această carte este fundamentală pentru toţi exploratorii conştiinţei aflaţi în procese de transformare interioară şi de descoperire a Adevărului despre sine.

Această carte se constituie într-un omagiu adus lui Stanislav Grof şi Christinei Grof şi lucrului lor de peste 40 de ani pe tărâmurile explorării Conştiinţei. Respiraţia Holotropică a contribuit în mod decisiv la tranformarea de Conştiinţă a umanităţii aşa cum o trăim astăzi şi este o piatră de boltă pentru oricine lucrează cu stările de expansiune a conştiinţei. Deasemeni, constituie un reper important printre abordările Şcolii Maestrului Interior şi a parcursului Călătoriei Inimii.

• Horia & Elena
Francisc - Ţurcanu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.044 sec