Repere actuale din Jurisprudenta Curtii Constitutionale

Repere actuale din Jurisprudenta Curtii Constitutionale
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2012
Pagini: 116
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

Data aparitiei: Decembrie 2012


Cartea este un cumul de mai multe lucrari, realizate cu ocazia aniversarii a 20 de ani de functionare a Curtii Constitutionale a Romaniei, in cadrul unui eveniment organizat la Brasov de catre Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Transilvania din Brasov, in data de 30 martie, sub egida Curtii Constitutionale a Romaniei, Institutului National al Magistraturii si cu sprijinul Curtii de Apel Brasov. La eveniment au participat in numar mare judecatori, procurori, cadre didactice universitare, din cadrul Facultatii de Drept Transilvania, avocati, consilieri juridici, masteranzi si studenti la drept, alaturi de alte personalitati din mediul academic, stiintific si administrativ al municipiului si judetului Brasov. Conferinta s-a bucurat si de un larg interes al presei locale.

Lucrarile sunt scrise de judecatori, magistrati, avocati, consilieri juridici, precum si de cadre didactice din cadrul Facultatii de Drept, Universitatea Transilvania din Brasov.

Printre titlurile cartii, amintim: “Probleme de neconstitutionalitate din Noul Cod de Procedura Penala”, “Revizuirea, cale extraordinara de atac in deciziile Curtii Constitutionale”, “Efectele deciziilor Curtii Constitutionale in dinamica aplicarii lor”.
Date tehnice

Titlu: Repere actuale din Jurisprudenta Curtii Constitutionale
Pret: 15,00 RON
ISBN: 978-606-92802-9-4
Format: Academic
Pagini: 116

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.043 sec