Renăscut din propria cenuşă - Tukaram

Renăscut din propria cenuşă - Tukaram
Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2022

DESCRIERE

Renăscut din propria cenuşă

    Dacă această carte a poposit în mâinile tale, dragă cititorule, nu este întâmplător. Cu siguranţă ai cel puţin o întrebare la care cauţi Răspunsul. Acel răspuns care să cuprindă în el atât soluţia cât şi pacea de care ai nevoie pentru a merge înainte.
    Drept să îţi spun, o astfel de carte mi-ar fi prins foarte bine în perioadele şi momentele în care am fost la strâmtoare şi nimeni nu îmi putea da un sfat. Acesta este şi motivul pentru care am scris-o.
    Mi-a luat ceva vreme să înţeleg că lucrurile sunt mai simple decât par, dar concluzia ar fi că noi, oamenii, chiar dacă părem foarte diferiţi, în esenţă suntem la fel. Experienţele prin care trecem sunt similare din foarte multe puncte de vedere.
    Avem griji, probleme şi provocări, avem visuri şi năzuinţe şi în ultima instanţă avem şi dorinţa de a le vedea soluţionate cât mai pozitiv cu putinţă. Indiferent de vârstă, sex, profesie, religie sau poziţie socială, cu toţii ne punem întrebări şi căutăm răspunsuri, şi cred că această carte poate fi unul dintre instrumentele care te pot ajuta să le găseşti.
    În speranţa că vei găsi aceste răspunsuri lecturând cartea pe care o ţii în mâini,, îţi urez să ai o călătorie cât mai agreabilă. (Paul Avram)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0476 sec