Reload: Cum să-ți reîncarci bateriile. Arta recuperării inteligente

Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 224
Format: 13x20

DESCRIERE

Te-ai gândit vreodată cât de mult loc ocupă stresul în viața ta? Ce te împiedică să faci și cum ar arăta o zi lipsită de stres? Desigur, în anumite doze e bun: ne ajută să funcționăm, ne dă energia necesară acțiunii, dar sunt și acele momente în care ne copleșește, ne acaparează și în care pare să ne răpească bucuria de a trăi. Atunci intervine nevoia de a-ți reîncărca bateriile. Într-un mod contraintuitiv, cartea pe care o ții în mână sau o privești acum nu te îndeamnă să elimini din activitățile zilnice – știm, nici nu ai avea cum: job, familie, prieteni, sport… o alegere ar fi imposibilă. În schimb, te va învăța cum să-ți reîncarci bateriile „pe loc", nerenunțând la niciuna dintre activitățile esențiale pentru tine. Indiferent pe care dintre cele trei atitudini față de viață o îmbrățișezi – performantă, grijulie sau de întârziere - vei găsi aici tehnicile adaptate ție. Poți opta pentru tehnici mini, midi sau maxi, acestea din urmă reprezentând deja o schimbare de profunzime. Cartea e presărată cu exemple ale unor oameni ca tine și abundă în exerciții, unele dintre acestea putând să le practici chiar în biroul tău.


Henrik Fexeus este specialist în psihologie, tehnici de comunicare și limbajul corpului, NLP şi hipnoză. Organizează şi susţine conferinţe pe tema tehnicilor de manipulare şi influenţă psihologică în mass-media, publicitate, propagandă. De acelaşi autor, la Editura Trei au apărut bestsellerul „Arta de a citi gândurile" și „Manualul abilităților sociale superioare".

Catharina Enblad este jurnalistă specializată în sănătate și wellness. Are o bogată experiență de redactor și redactor-șef la reviste precum Chef și ToppHälsa, dedicate, printre altele, problemei majore a oamenilor din ziua de azi, stresul.

Cuprins

PARTEA I. Reîncărcarea (Reload): ce înseamnă și de ce e importantă

CAPITOLUL 1. Introducere
CAPITOLUL 2. Ce e, de fapt, reîncărcarea?

PARTEA A II‑A. Reîncărcarea: În termeni practici

CAPITOLUL 3. Iată ce se întâmplă când nu‑ți reîncarci bateriile
CAPITOLUL 4. Cât de mult îți reîncarci bateriile în prezent?

CAPITOLUL 5. Reîncărcare practică pentru toată lumea

PARTEA A III‑A. Reîncărcarea: Adaptată nevoilor tale

Capitolul 6. Cum faci față sarcinilor care îți sunt impuse?
Capitolul 7. Reîncărcări mini, midi și maxi (din nou)
Capitolul 8. Planul tău personal pe trei săptămâni
Capitolul 9. Ca încheiere

Bibliografie
Mulțumiri

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0134 sec