Reîntoarcerea la sacru. Lecţii de trezire a sufletului

Reîntoarcerea la sacru. Lecţii de trezire a sufletului
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020

DESCRIERE

Reîntoarcerea la sacru. Lecţii de trezire a sufletului

În mod tradiţional, fiecare persoană din cadrul unei culturi răspundea pentru propriul său suflet. Şamanul putea să ajute la tămăduirea cuiva – îi ajută pe bărbaţi şi pe femei săşi regăsească drumul înapoi spre esenţa – dar adevărata lui răspundere era pentru sufletul comunităţii; menirea să era să stabilească relaţia dintre sufletul fiecărui individ şi comunitate, şi să stabilească o legătură între comunitate şi întreaga planetă. Miam dedicat viaţa acestui rol, şil voi continua până când vom ajunge să trăim întro lume în care sacrul a fost regăsit, iar noi vom fi deopotrivă binecuvântaţi cu un suflet treaz şi cu o cultură integral spirituală, pe Pământ.

Această carte este prima parte a istoriei aventurii mele spirituale. Este povestea unui om care şia urmat esenţă, pentru a găsi calea pe care era destinat so urmeze. Omenirea se înalță spre un nou nivel de libertate: intrăm întro eră a eticii angelice, în care oamenii nu se vor mai baza în ei înşişi, ci vor căuta şi vor primi îndrumare de la îngeri şi de la alte fiinţe superioare.

                Iată ce spune autorul:

                Reîntoarcerea la sacru este o poveste atât personală, cât şi universală, pe care cu greu o laşi din mână. Misterul sacru ţese o reţea carel duce pe Dr. Warter din America de Sud, în Ierusalim; de la medicină, la vindecare; de la vindecători şamani, la vindecătorul lăuntric.

                Înţelepciunea perenă a marilor tradiţii spirituale, care se găseşte pretutindeni în această carte luminoasă, poate prinde cu uşurinţă rădăcini în inima noastră. Această carte extraordinară ne farmecă. Explorarea pe care Dr. Warter o face în relaţiile existente între tradiţiile spirituale ale omenirii este fascinantă şi plină de învăţături. Experienţele sale oferă fiecăruia dintre noi ocazia de a descoperi adevărata noastră esenţă, de a atinge potenţialul nostru deplin şi de a vindeca planeta.

        Dr. Carlos Warter

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.056 sec