Reiki pentru Maeștri – Caiet de seminar

Reiki pentru Maeștri – Caiet de seminar
Preț: 34,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-93413-7-7
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 196

DESCRIERE

Reiki pentru Maeștri – caiet de seminar este indubitabil continuarea caietului de seminar pentru începători și a apărut ca urmare a acumulării unei cunoașteri despre care am simțit că nu și are locul în prima parte. Volumul de față se adresează celor care au un nivel avansat de cunoștințe în domeniul spiritual.
 
„Această „culegere de informații”, la care se adaugă munca mea, timid începută în 2001 și urmată de „hei-rup-ul” din 2005, când l-am cunoscut pe Dragoș Argeșanu, este un omagiu adus Luminii, entităților benefice care m-au ajutat, lui Mikao Usui, maeștrilor ale căror cărți am avut plăcerea de a le studia, dar și maeștrilor mei de acum, din această viață.
Tuturor acestora le cer iertare pentru că uneori le-am îngreunat munca, pentru blocajele mele și schemele de gândire, peste care am trecut cu mult chin și efort din partea mea și cu ajutor din partea lor. Peste unele nu am trecut nici acum, dar sunt pe cale. Și am învățat de la ei că asta este cel mai important, SĂ FIU PE CALE.
Le mulțumesc pentru efortul lor, îi respect pentru muncă și îi onorez pentru că m-au făcut ceea ce sunt.” (Mirela Codilă )

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0199 sec