Reiki. O metoda practica

Reiki. O metoda practica
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-8309-90-3
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 400

DESCRIERE

Reiki: o metoda practica se focalizeaza pe aplicatiile practice ale sistemului Usui Reiki Ryoho, asa cum este predat in cadrul Scolii de Reiki®, si cuprinde:

un index al modurilor in care se poate aplica Reiki in anumite situatii, completat cu utilizarea Reiki in viata de zi cu zi;
indicatiile de dieta oferite de catre Hawayo Takata;
explicarea detaliata, pe planurile fizic si subtil, a fiecarei pozitii de palme, cu sugestii pentru autotratament si pentru tratamentul altei persoane;
aplicarea altor fatete ale acestui sistem: modalitati de aplicare si exersare a Principiilor Reiki, explicarea detaliata a ideogramei Reiki etc.

Imaginea sistemului Usui Reiki Ryoho este intregita de interviurile cu maestrii initiati direct de Sensei Takata precum si cu o istorie a sistemului fondat de Mikao Usui.

Pentru a inlesni alegerea unui practicant sau profesor de Reiki, sunt incluse intrebari si aspecte de urmarit in acest proces, precum si un glosar de termeni de specialitate. Etica practicantului de Reiki si lamurirea anumitor „legende urbane“ legate de Reiki intregesc aceasta lucrare.

Cartea se adreseaza atat publicului larg (persoane interesate sa-si faca o idee despre Reiki Traditional sau care cauta un practicant sau un profesor de Reiki), precum si practicantilor de Reiki de orice nivel (de la incepatori la profesori, de la cei care practica Reiki doar in cadru privat, in familie, pana la cei care ofera sesiuni de Reiki publicului larg).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.056 sec