Regulile seducţiei

Regulile seducţiei
Preț: 23,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-50-3958-5
Editura:
Anul publicării: 2014
Ediția: a IV-a
Pagini: 144
Format: 13x20
Categoria: Diverse

DESCRIERE

› Regulile ar trebui să devină o lectură obligatorie pentru toate fetele care urmează să împlinească 16 ani.

› Cartea aceasta dă rezultate... E în răspăr cu comportamentul feminin portretizat în cultura populară, dar adevărul este că nici un bărbat nu-şi doreşte o femeie uşor de obţinut.

› Femeilor nu le plac regulile, însă, dacă nu vrei să-ţi pierzi vremea cu bărbaţi al căror unic interes este să te aducă în patul lor, ai nevoie de această carte!

› Îmi plac toate cărţile cu Reguli ale acestor autoare. Sunt unice, şi cred că cele două doamne au spart tiparele genului.

› Regulile m-au încurajat să devin o persoană sigură pe ea, activă, fericită, cultivată, care nu se mulţumeşte să stea lângă telefon, aşteptându-l să sune. Nimeni nu preţuieşte ceva dobândit prea uşor, asta e tot.

› Stă în firea lucrurilor... aşa sunt făcuţi bărbaţii şi femeile. La început n-am fost deloc sigură că trebuie să le folosesc. Sunt o tipă care a reuşit în viaţă, instruită şi dedicată carierei, însă Regulile au dat rezultat în cazul meu şi am avut maximum de succes la întâlniri când le-am folosit.

› Da, Regulile sunt ultrademodate şi sunt extrem de iritante şi deprimante pentru orice om cu o viziune feministă ori postmodernă, dar am descoperit că au o oarece dimensiune eliberatoare. Şi o să încerc câteva, aşa, ca să-mi fac cheful.

› A fost o bucurie să citesc această carte. Mi-a plăcut pentru că le învaţă concret pe fete cum să aibă o relaţie fără să se transforme în lipitorile prietenilor lor...

› Am răsfoit cartea din plictiseală... şi am fost uluit. Ce m-a şocat este precizia cu care defineşte o serie de lucruri de bază privind întâlnirile şi bărbaţii.

› Excelentă carte. Mi-am dorit s-o fi citit acum 25-30 de ani.


Sherrie Schneider

SHERRIE SCHNEIDER este scriitoare şi trăieşte în New Jersey. ELLEN FEIN a absolvit Universitatea din New York, are doi copii şi locuieşte în Long Island. Nimic neobişnuit în viaţa lor înainte ca The Rules să le aducă, pe neaşteptate, celebritatea...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.039 sec