Reglementarea cailor de atac in dreptul procesual civil

Reglementarea cailor de atac in dreptul procesual civil
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-673-098-3
Anul publicării: 2013
Pagini: 320
Categoria: Civil

DESCRIERE

Lucrarea Reglementarea cailor de atac in dreptul procesual civil ofera o analiza comprehensiva a institutiei cailor de atac.

Sunt prezentate si explicitate in primul rand reglementarile din noul Cod de procedura civila, noile concepte si configuratii pe care acesta le aduce in dreptul nostru, corelatiile si observatiile necesare.

In egala masura sunt evidentiate evolutia istorica, fundamentele si marile principii care stau la baza acestor instrumente indispensabile ale procedurii judiciare civile. E cel putin un pas, speram, spre descifrarea deplina a sensului, semnificatiilor si caracteristicilor lor. De asemenea, este oferita o ampla perspectiva asupra reglementarilor in materie din dreptul comparat, fiind prezentate in mod sistematic reguli, institutii si solutii adoptate in Franta, Germania, Italia, Spania, Olanda, Anglia, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Ungaria.

Aceasta maniera de abordare a sistemului cailor de atac face ca lucrarea sa se adreseze atat practicienilor si cercetatorilor dreptului, cat si studentilor din invatamantul juridic.
Date tehnice

Titlu: Reglementarea cailor de atac in dreptul procesual civil
Pret: 39, 00 RON
ISBN: 978-606-673-098-3
Format: A5
Pagini: 320

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.049 sec