Regele, inteleptul si bufonul

Regele, inteleptul si bufonul
Preț: 36,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 274
Categoria: Romane

DESCRIERE

Prezentare de carte Shafique Keshavjee - Regele, inteleptul si bufonul

In urma unui straniu vis, Regele unui tinut indepartat hotaraste sa convoage intregul regat la Marele Turnir al Religiilor. Asistat de Inteleptul si de Bufonul sau, Regele propune o dezbatere la care sa participe reprezentantii de seama ai tuturor religiilor lumii, dintre care una va fi pe placul tuturor si va reda poporului sau sensul primordial al vietii.

"Care anume? intreba Bufonul cu un aer prefacut. Cea iudaica, cea crestina sau cea musulmana? Religia hindusa sau cea budista? Sintoista, taoista sau confucianista? Sau poate toate la un loc? Sau nici una dintre ele? Ah! Am o idee. Daca am inventa una noua?"

Shafique Keshavjee - Regele, Inteleptul si Bufonul"Sugerez, continua Inteleptul, sa se solicite fiecarei traditii o persoana relativ tanara, sa zicem pana in patruzeci de ani, care sa o cunoasca totusi bine si sa fie capabila sa o prezinte in mod deschis si critic. Fiecare religie va fi libera sa-si propuna campionul."

Shafique Keshavjee - Regele, Inteleptul si Bufonul"Aparent un roman de dragoste cu intriga politista, in fapt un veritabil tratat de istorie a religiilor, o lectura fascinanta."

Critiques Libres

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.037 sec