Regăsirea puterii interioare (ediţie princeps)

Regăsirea puterii interioare (ediţie princeps)
Preț: 450,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 635
Format: 20X26,5

DESCRIERE

artea „Regăsirea puterii interioare” este un volum care cuprinde trei trilogii. Trilogiile au corespondent în Bucurie, Credinţă şi Cunoaştere.

Fiecare trilogie are ca scop aducerea omului în contact cu interiorul lui profund – Sinele Divin – pentru a putea să-şi aleagă şi să-şi creeze o realitate în şi de manifestare conştient.

Este o carte care îndrumă la cunoaşterea de sine, iubirea de sine, acceptarea de Sine, autoapreciere, creşterea stimei de Sine şi autovindecare prin forţa minţii.

Este o carte care îmbină patru curente ştiinţifice – psihologie clasică, psihologie cuantică, neuroştiinţe, fizică cuantică – şi trăirea personală a autoarei.

Cartea de faţă te îndrumă să-ţi creezi o nouă minte cu noi deschideri spre manifestarea potenţialului creator.

Daţi-vă voie să fiţi bucurie, credinţă, cunoaştere!

Cu drag din cunoaştere şi iubire pentru cunoaştere şi iubire.

Niculina Gheorghiţă

∞ ∞ ∞

Dintotdeauna m-a fascinat lumea care nu se vede cu ochiul liber. De mic copil spuneam că Dumnezeu este iubire şi suferinţa oamenilor nu este de la el. Nu eram de acord cu pedeapsa şi violenţa, ştiam în străfundurile mele că alta este calea de a trăi fericit şi în armonie cu natura şi cu cei din jur.

Când am crescut, am căutat diverse informaţii pentru a-mi explica cum funcționăm ca oameni. Am căutat diverse căi şi cunoaşteri spirituale, mai ales după anii ‘90, când s-au deschis porţile şi la noi în ţară. Astfel că după douăzeci de ani de studiu şi experienţă în domeniul esoteric, spiritual al lumii nevăzute şi după zece ani în studiul psihologiei clasice şi al psihologiei cuantice m-am decis să transmit semenilor mei, Oamenilor, procesul meu de regăsire a puterii interioare.

Această carte este un fel de autobiografie transformaţională, un îndemn şi un ghid practic pentru cei interesaţi de schimbare şi care vor să-şi creeze realitatea conştient aşa cum o fac şi eu acum pentru mine şi familia mea.

Toate transformările pe care le-am parcurs au ţinut de liberul meu arbitru, de alegeri conştiente şi responsabile.

Fiecare trilogie din această carte este un pas în descoperirea esenţei divine din fiecare, este o modalitate prin care vă veţi regăsi ca Sine Divin, măreţ şi magnific.

Fiţi îngăduitori cu această carte deoarece nu sunt lingvist de profesie, iar cartea am scris-o aşa cum a curs din trăirile și experiențele mele în contact cu Sinele meu Divin.

Priviţi mai departe de cuvinte şi trăiţi mesajul care vă înfăşoară.

Aşa să fie!

∞ ∞ ∞

Pe drumul către „Regăsirea puterii interioare” am întâlnit un prieten întru Spirit care m-a susţinut necondiţionat în căutările mele. Am ajuns să simt alături de acest OM „Bucuria de a trăi fără mască” şi astfel iubirea divină m-a pătruns ca o blândeţe fluidă reamintindu-mi „Bucuria de a trăi în şi cu Dumnezeu”. Acest prieten întru Spirit este Niculina alături de care am reuşit să-mi descătuşez Fiinţa, să-mi modelez energiile,    să-mi transform îndoiala în credinţă simţind într-adevăr cum „Credinţele noastre creează realitatea noastră”.

Cu fiecare carte scrisă, Niculina şi-a mai deschis o petală a sufletului ei, convinsă fiind de puterea „Cunoaşterii şi fluxurile de conştiinţă cuantică”, putere care te ajută să înţelegi manifestarea divină în toată simplitatea şi în acelaşi timp complexitatea ei.

Şi dacă ai ales să mergi pe drumul către tine, înseamnă că ai ales calea răbdării, a preţuirii clipei prezente, a iubirii manifestate, a bucuriei de a trăi şi de a-ţi cunoaşte rădăcinile şi atunci „Vorbele de duh ale străbunilor” vor fi prieteni de nădejde în călătoria ta.

A sosit momentul când Niculina ne dăruieşte toate aceste cărţi într-un splendid buchet aniversar menit să aducă armonia divină în mintea, corpul şi spiritul nostru „din cunoaştere şi iubire pentru cunoaştere şi iubire” aşa cum minunat spune Autoarea.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.044 sec