Regăseşte-ţi strălucirea- Andrea Filip

Regăseşte-ţi strălucirea- Andrea Filip
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-0-20154-3
Anul publicării: 2015
Pagini: 212
Format: 13x20

DESCRIERE

Acestă carte conţine 77 de practici pentru o viaţă trăită cu bucurie, iubire şi belşug. Scopul întregii lucrări este să îţi trăieşti viaţa ca pe un joc în care câştigi, fie că e vorba de relaţiile personale, carieră, comunicarea cu copii, creşterea veniturilor sau evoluţia spirituală.
 
 

Multă lume crede că “nu le poți avea pe toate”, “viața e grea” și “trebuie să muncești mult pentru orice îți dorești”. Cum ar fi ca realitatea ta să fie altfel? Să te trezești liniștit, recunoscător pentru abundența de care te bucuri, înconjurat de o familie iubitoare? Să ai o activitate împlinitoare prin care să ajuți într-un mod relevant mulți oameni? Să simți ca în fiecare zi ai mai făcut un pas spre evoluția sufletului tău și ești tot mai aproape de Adevărul divin cel mai înalt, că ești întotdeauna asistat de forțe subtile care te ajută să îți împlinești potențialul, iar prezentul și viitorul sunt pline de iubire!!!

 

Cartea “Regăseste-ți strălucirea” este deopotrivă pragmatică și ezoterică. Adresează corpul, mintea și sufletul pentru că ele sunt indisolubile în această experiență umană. Înțelegerea, îngrijirea și dezvoltarea lor armonioasă constituie obiectul cărții.

 

Toate practicile sunt descrise simplu și la obiect, pentru a le face imediat aplicabile, de aceea văd această carte ca fiind utilă pentru orice vârstă. Le-am aplicat pe toate, unele pentru perioade scurte, altele timp de ani de zile. Sunt simple, eficiente și la îndemână. Sunt capitole ce pot fi citite copiilor la culcare seara, pentru a le reaminti cât sunt de minunați și ce potențial este în ei. Sunt utile pentru adolescenții care doresc să înțeleagă mai bine lumea aparent nebună-nebună care îi înconjoară. Tinerii ambițioși pot lua cu asalt și aplica zilnic zeci dintre practicile enumerate. Mamele și tații găsesc aici repere și idei pentru creșterea copiilor și comunicarea eficientă cu ei. Seniorii își pot găsi inspirație sau confort pentru suflet.

Capitolele sunt grupate astfel:

  • Jocul vieții

  • Abundență materială
  • Dezvoltare personală
  • Îngrijirea corpului și a minții
  • Relații armonioase

  • Ești ceea ce cauți să devii
  • Evoluție spirituală

 

Cartea aceasta are la bază 18 ani de viață dedicați dezvoltării personale și profesionale, transformați, la un moment dat, într-o aventură de regăsire a spiritului și de înțelegere a vieții. De aceea dedic această carte sufletelor care caută Adevărul despre ele și viață, pornind de la speranța și dorința ca toți să trăim Raiul și pe Pământ.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.052 sec