Reflexoterapia facială Dien 'Cham'

Reflexoterapia facială Dien 'Cham'
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 280
Format: 15,50 x 22

DESCRIERE

Suntem conştienţi de faptul că sănătatea este un capital care trebuie păstrat, că actualul stil de viaţă este răspunzător de suferinţele fizice, că sufletul şi trupul nu sunt entităţi ce trebuie luate separat, că legătura omului cu universul este importantă pentru regăsirea echilibrului psihic, fizic şi spiritual. Căile medicinei clasice se îmbogăţesc, viziunea asupra bolii şi bolnavilor se schimbă, iar informaţia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.
Colecţia „Să fii sănătos“ deschide publicului noi căi pentru a înţelege de unde vine boala, cum se poate vindeca şi mai ales ce poate face pentru menţinerea sănătăţii şi pentru a se bucura pe deplin de viaţă.


Dien'Cham', extraordinara metodă de reflexoterapie facială vietnameză, vă oferă următoarele avantaje:

* să trataţi o boală obişnuită fără să fie nevoie să recurgeţi, în mod obligatoriu, la serviciile unui medic;
* să vă reduceţi suferinţele într-un mod simplu;
* să vă regăsiţi sănătatea inducând efectul unui medicament fără să-l luaţi;
* să dobândiţi deprinderi care să vă ajute să preveniţi bolile într-un mod simplu, în cel mai scurt timp şi cu eforturi minime… şi, toate acestea, gratuit!


Odată deprinsă, această metodă de tratament vă va permite să vă simţiţi mai bine, fără a avea nevoie de medicamente şi aparatură, oriunde aţi fi şi în orice moment! Pentru a vă alina propriile suferinţe sau pe ale celor apropiaţi, nu vă veţi folosi decât degetele, stimulând punctele reflexe din zona facială.

Însuşirea bazelor acestei tehnici vă va permite, în câteva ore, învăţarea a circa 60 de puncte reflexe situate facial, precum şi a modului în care pot fi stimulate în diverse cazuri. Această lucrare simplă şi practică este o adevărată farmacie ambulantă... la îndemâna dumneavoastră!

Rezultatul nu se lasă niciodată aşteptat: o durere de cap se va risipi în câteva secunde, o durere de spate de asemenea. De altfel, nu trebuie să credeţi aceste lucruri scrise în paginile unei cărţi: va fi de ajuns să încercaţi pentru a vă convinge singuri...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.118 sec