RECOMPENSE. CAND INOVATIA DA ROADE

RECOMPENSE. CAND INOVATIA DA ROADE
Preț: 34,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 232
Format: 16,5x23,5
Categoria: Management

DESCRIERE

Singura inovatie care are valoare este inovatia profitabila.Multi manageri sunt reticenti atunci cand trebuie sa investeasca in inovatie, nefiind pregatiti sa accepte riscurile potentiale. Recompense va ajuta sa depasiti aceasta reticenta si sa puteti maximiza sansele de a transforma inovatia in profit.Deseori inovatia este considerata apanajul companiilor mari, care au o forta financiara semnificativa. In Recompense nu veti gasi sfaturi. in schimb, veti gasi opinii valoroase si un ghid practic pentru a putea stapani una dintre cele mai importante si mai pline de provocari activitati din domeniul afacerilor.

„Inovatia este cea mai competitiva arma a secolului al XXI-lea. Cei care o stapanesc ii vor depasi pe cei care nu o poseda. Andrew si Sirkin ofera o abordare sistematica in ceea ce priveste imbunatatirea semnificativa a capacitatilor inovative. Cartea trebuie citita inaintea concurentei.”

J. Bruce Harreld, vicepresedinte Marketing & Strategie, IBM


James P. Andrew este vicepresedinte si director la Boston Consulting Group, unde conduce domeniul global de inovatii si ajuta companiile din lumea intreaga sa isi imbunatateasca profiturile de pe urma investitiilor in inovatii.
Harold L. Sirkin este vicepresedinte si director al departamentului de operatiuni globale al firmei BCG. Acorda consultanta companiilor din numeroase sectoare de afaceri in privinta activitatilor inovative.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.024 sec