Razbunarea se imbraca de la Prada

Razbunarea se imbraca de la Prada
Preț: 34,95 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-46-4199-4
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 456
Format: 13x20
Categoria: Chick Lit

DESCRIERE

Traducere din limba engleza si note de Dora Fejes
Continuarea bestsellerului Diavolul se imbraca de la Prada

Lauren Weisberger este autoarea bestsellerului Diavolul se imbraca de la Prada, carte tradusa in patruzeci de limbi, care a inspirat in 2006 celebra pelicula cu acelasi titlu, cu Meryl Streep si Anne Hathaway in rolurile principale.

In Razbunarea se imbraca de la Prada, au trecut aproape zece ani de la intimplarile ce-au facut-o celebra pe Andy Sachs, din Diavolul se imbraca de la Prada. Andy este editor principal la The Plunge, revista pentru mirese pe care a intemeiat-o alaturi de... Emily, cea care-i fusese dusmanca declarata si care i-a devenit cea mai buna prietena. Miracol? Prilejuri de entuziasm si mul­tumire? Casatorita cu Max Harrison si intrata astfel intr-una din cele mai renumite familii din Manhattan, Andy realizeaza insa ca nimic nu este ceea ce pare. Inca este marcata de Miranda si niciodata n-ar fi cre­zut ca toate eforturile ei de a-si construi o viata noua o vor aduce iar in atmosfera groaznica din care a sca­pat cu greu in urma cu zece ani, direct in calea dia­volului insusi...

„Concentreaza-te asupra ta: fa ce vrei, cind vrei, fara sa-ti bati capul cu lucrurile pe care altii le vor de la tine.” (Lauren Weisberger)

„La fel de celebra precum Sex and the City, de la care imprumuta minunata stralucire, Razbunarea se imbraca de la Prada vine dupa mai bine de zece ani de la prima carte a lui Lauren Weisberger, care a inspirat un film cu mare succes de casa.” (Hello)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.049 sec