Raul de foc

Raul de foc
Preț: 19,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-686-163-2
Anul publicării: 2013
Pagini: 416
Format: 10,7x17,8
Categoria: Carti Dragoste

DESCRIERE

Ca rebel, soldat, erou, spion, Kenneth Wilding nu a cunoscut niciodată înfrângerea, datorită abilităţilor lui ieşite din comun. Dar nimic nu-i poate salva moştenirea şi titlul când se întoarce din război şi îşi găseşte domeniul pustiit. Nimic - până când un străin îi oferă un pact cu diavolul: salvarea financiară în schimbul abilităţilor subversive remarcabile ale lui Kenneth. Cu inima îndoită, Kenneth este de acord cu misiunea de a pătrunde în casa unuia dintre cei mai mari pictori ai Angliei, pentru a demasca o crimă teribilă. Acolo însă, descoperă ceva infinit mai periculos: un mod de viaţă nou şi tentant şi o femeie irezistibilă. Este tot ce şi-a dorit mereu - şi nu va putea avea niciodată.

Cu reputaţia distrusă de o aventură a tinereţii, impetuoasa Rebecca Seaton se izolează în atelierul ei şi se dedică total picturii, până când Kenneth Wilding, bărbatul cu chip de pirat şi suflet de poet, îi dă viaţa peste cap. Dar misiunea secretă a lui Kenneth este o piedică în calea iubirii dintre ei şi declanşează un pericol care ameninţă viaţa Rebeccăi, aruncându-i într-un adevărat râu de foc, care le va transforma sufletele pentru totdeauna...

Mary Jo Putney este unul dintre cei mai bine vânduţi autori americani de ficţiune romantică, bucurându-se de o prezenţă în topurile publicaţiilor New York Times, Wall Street Journal şi Publishers Weekly.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.039 sec