Raspunsul, volumele 1-2 - David Icke

Preț: 110,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9789731965642
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 1080
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Raspunsul oferit de David Icke unei generatii mintite
 

Cum ar fi daca ai putea patrunde dincolo de ceea ce spun presa si politicienii, ajungand in miezul lucrurilor si descoperind adevarata amploare a minciunilor care ne inconjoara? Cum ar fi sa stii adevarul despre lumea in care traim si astfel sa ai o sansa sa-ti pastrezi libertatea pe care inca o mai ai?
David Icke, in noua sa carte Raspunsul, disponibila la Editura Daksha, ne ofera perspective documentate, insotite de dovezi concrete si nume reale, indreptate spre problemele cu care generatia noastra se confrunta: globalizarea, controlul generalizat al populatiei, accesul limitat la sanatate, pandemia Covid-19. Ce se intampla cu adevarat dincolo de cortinele proiectate in presa? Cine si de ce a creat criza sanitara din pandemie? Care e scopul final al acestor experimente asupra populatiei?
 

Cartea Raspunsul a fost scrisa si publicata in anul 2020, atunci cand impactul pandemiei si lockdown-urilor era puternic resimtit. Totusi, ideile din aceasta carte nu sunt noi. Ele au fost enuntate cu semnale de alarma de catre David Icke in urma cu multi ani, in lucrarile sale anterioare. Pandemia nu a fost decat o confirmare a faptului ca teoriile sale sunt reale si cu atat mai ingrijoratoare cu cat se confirma mai concret de la an la an. Raspunsul inglobeaza toate teoriile lui Icke intr-o forma documentata, cuprinzatoare, dar usor de parcurs.
Realitatea cuantica este descrisa pe intelesul tuturor, asa incat fiecare cititor sa se poata reconecta cu adevarata sa natura si sa descopere contrastul dintre modul in care am fost creati si modul in care se doreste sa fim acum. Temele discutate sunt diverse, de la religie pana la sociologie, geopolitica si daunele create de tehnologia 5G, astfel incat fiecare dintre noi poate invata ceva nou parcurgand aceasta carte.
Raspunsul iti va schimba cu siguranta perceptia asupra lumii in care traim. Aceasta carte are rolul de a deschide ochii celor ce vor sa vada dincolo de minciuna, iluzie a libertatii si manipulare. Vei intelege totul despre controlul mintii, tirania tehnologiei si fascismul modern. Raspunsul te va provoca sa cauti dovezi la randul tau.
Dupa lectura, nu vei mai fi acelasi. Iti vei da seama ca dovezile dominatiei mondiale a Ocultei Mondiale au fost tot timpul acolo, le-ai vazut, dar ti-a fost frica sa admiti ca sunt reale. Vei spune: „mi s-a parut mie ceva”, „am stiut”, „am simtit”. Ti-a fost frica sa privesti adevarul in ochi. Asa cum spune David Icke in aceasta carte, frica este valuta controlului. Aici, insa, lucrurile sunt prezentate fara frica, exact asa cum sunt.
 

Aceasta nu este doar o carte care spune lucrurile pe fata, fara teama de a aduce in discutie faptele abominabile ale unor personalitati de anvergura. De fapt, aceasta este cartea unei generatii mintite care abia acum incepe sa afle adevarul de dincolo de stiri si discursuri. O carte care are puterea de a te elibera de minciuna si de a te conduce spre ultima baricada care iti apara libertatea.
Vom incheia aceasta prezentare cu un citat aflat chiar la inceputul cartii: Nu esti o picatura in ocean, ci esti oceanul intr-o picatura. Aceasta carte chiar are potentialul de a-ti schimba viata. Acesta este Raspunsul.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0227 sec