Radiestezia mentala in slujba tehnicilor medicinii alternative

Radiestezia mentala in slujba tehnicilor medicinii alternative
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 253

DESCRIERE

RADIESTEZIA MENTALĂ este o tehnica de cercetare care utilizeaza aptitudinile paranormale ale unui individ. Instrumentul folosit este pendulul. Aceasta este o metoda de psiho-cunoastere si totodata o cheie care poate deschide toate usile. Radiestezia mentala nu are nimic de-a face cu o asa-zisa radiestezie "fizica", referitoare la radiatii sau lungimi de unda.
Acest tip de radiestezie nu este nici radiestezia obisnuita, caci nu implica o sensibilitate la un tip sau altul de radiatii. Cu ajutorul ei, se recurge la fenomene parapsihologice ce se produc în creierul nostru. Nu este vorba de-a initia un dialog cu un pendul, obiect lipsit de relevanta pentru fenomenul în sine. Dovada ca la seminariile noastre, 80% dintre elevii pot face exercitii fara pendul.
Pendulul nu este decât o masa oarecare, suspendata de un fir. Nu conteaza nici compozitia materialului din care el este confectionat si nici lungimea firului. Fiecare individ adapteaza acest accesoriu temperamentului sau, iar rezultatele nu depind neaparat de el. Rolul pendulului este sa amplifice reactiile musculo-nervoase comandate de creier. Creierul este centrul emitator-receptor al gândurilor. Ca si la un post de radio, sensibilitatea si selectivitatea sa conditioneaza calitatea rezultatelor.
RADIESTEZIA MENTALĂ este un mijloc de cunoastere cu imense posibilitati. A o practica înseamna sa patrunzi în tine însuti pentru a gasi raspunsul la o întrebare pe care ti-o adresezi; toate raspunsurile se afla în noi, iar acest lucru este cert.
Psihismul nostru, împreuna cu al altora, pluteste în lumi invizibile, unde totul îsi are copia sa: oamenii, animalele, plantele, toate creatiile materiale sau imateriale. Niciun gând emis nu este distrus, el traind activ în astral: clarviziunea, telepatia, premonitia, psihometria precum si alte asemenea metode de investigare o confirma. Noi suntem un microcosmos, o replica a macrocosmosului care cuprinde totul. "Ceea ce este jos se aseamana cu ceea ce este sus, si ceea ce este sus se aseamana cu ceea ce este jos" a afirmat Hermes Trismegistos. Totul se afla în tot, deci totul este în noi. Iata de ce anumite persoane au raspuns la toate întrebarile!
În lumea invizibila, nu exista pereti despartitori, nimic nu este al nostru, compartimentarea nu exista decât în lumea materiala. Psihismul nostru pluteste într-o lume fara limitari, de aceea el poate sa retina totul; creierul nostru functioneaza într-un domeniu accesibil tuturor. Poti sa-ti pastrezi banii pentru tine, nu si gândurile.
Întreaga fiziologie a corpului nostru îsi are replica exacta în invizibil, dublul sau astral. Unele persoane vad corpul eteric, aura oamenilor si pe cea a obiectelor. Toate acestea sunt cât se poate de reale si nu reprezinta o fantezie a spiritului.
Ceea ce vad ochii nostri nu este decât replica materiala a ceea ce exista, realmente, în invizibil; este manifestarea vizibila a realitatii, care, de fapt, nu apartine acestei lumi. învatatura ezoterica, fie ea orientala sau occidentala, o dovedeste. Este suficient sa intri într-o stare putin mai speciala pentru a stabili o legatura cu aceasta lume a imaterialului care cuprinde totul, deci si orice raspuns la întrebarile pe care ni le-am putea pune.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0688 sec