Puteri paranormale, care se trezesc in fiinta prin practica yoga

Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2011
Pagini: 320

DESCRIERE

Aceasta carte este scrisa doar pentru o mica minoritate. O mica minoritate de barbati si de femei cu inima inaltata, care au cautat, in stanga si in dreapta, ici-colo, informatii care sa le permita sa trezeasca in ei sentimentele cele mai nobile, sau care au urmarit sa faca sa inmugureasca in fiinta lor anumite facultati transcendente, latente in toate fiintele umane. Singurul ei scop este de a fi de ajutor.
Aceasta carte este deci un rezumat a ceea ce a fost scris in multe limbi, in multe vremuri diferite.Ea nu este scrisa cu scopul dobandirii unei glorii desarte, a notorietatii sau al vreunui castig facil.Ea este scrisa pentru cei care vor sa ,,stie'' prin ei insisi, pentru a-i ajuta pe altii.

Iar pentru aceştia şi numai pentru ei, s-a spus:
"Fiţi răbdători, foarte răbdători! Aceste pagini nu se citesc repede, nu se înghit pe nemestecate, dând-o repede pe una pentru a afla ce conţine următoarea. Ele trebuie citite mai întâi în întregime, pe îndelete; apoi trebuie reluate, urmărind să înţelegeţi tâlcul ascuns în spatele frazelor, care sunt adeseori stângace în exprimarea unui gând mai profund."
Această carte este făcută mai ales pentru a fi "realizată".

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0183 sec