Puterea vindecătoare a aurei. Cum să folosiţi energia spirituală pentru sănătatea fizică şi starea de bine

Puterea vindecătoare a aurei. Cum să folosiţi energia spirituală pentru sănătatea fizică şi starea de bine
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 368
Format: 13x20

DESCRIERE

Clarvăzătorii văd dincolo de aparenţe, pot detecta aura unui om şi îi pot stabili starea de sănătate privind doar spectrul de culori al acesteia. Ba mai mult, pot diagnostica boala şi identifica motivul pentru care a apărut.
Barbara Y. Martin descrie o serie de afecţiuni şi explică cum pot fi vizualizate în aura unui om, prezentând cititorilor rugăciuni de meditaţie specifice, cu ajutorul cărora se poate ajunge la vindecare.
Cartea cuprinde ilustraţii care facilitează înţelegerea subiectului, astfel încât vă veţi putea familiariza cu felul în care se văd sănătatea şi boala în aura unui om, cu modul în care pot fi vizualizate aurele organelor şi ale celulelor, cu detalii extraordinare despre chakre şi despre rolul lor în vindecare. Totodată, veţi afla cum vă ajută corpul astral să vă menţineţi sănătatea, care este principala cauză a bolilor şi cum o puteţi contracara. Veţi putea identifica rădăcinile spirituale ale bolilor fizice, veţi înţelege cum dezamăgirea poate provoca un atac de cord, iar frustrarea poate fi motivul apariţiei unei boli de ficat.
Puterea vindecătoare a aurei reprezintă un instrument util care vă poate ajuta să vă eliberaţi de stres, să vă impulsionaţi vitalitatea şi să vă armonizaţi toate aspectele vieţii, pentru a ajunge la echilibru.

Autor recunoscut de talie internaţională şi specialist în domeniul aurei, Barbara Y. Martin este una dintre clarvăzătoarele de frunte şi un profesor spiritual marcant al zilelor noastre. Cunoscută sub numele de „Mozart al metafizicii“, Barbara s-a născut cu darul de a vedea aura în toate subtilităţile ei. Ca vindecător, Barbara poate efectiv vedea dimensiunile spirituale ale sănătăţii şi ale bolii în corp. A predat în faţa a mii de oameni din întreaga lume, învăţându-i cum să îşi îmbunătăţească viaţa şi sănătatea lucrând cu aura. Cea mai apreciată carte a Barbarei, Change Your Aura, Change Your Life, a primit premiul Reader Preference Editor’s Choice şi este acum publicată în 30 de ţări. Ea locuieşte în Los Angeles, California, unde este cofondator al Institutului de Arte Spirituale, o corporaţie educaţională nonprofit dedicată promovării sănătăţii şi dezvoltării spirituale.
Dimitri Moraitis s-a specializat iniţial în producţia de film şi de televiziune şi a obţinut o vastă experienţă în industria de divertisment şi publicitate ca producător, scenarist şi regizor. A primit o serie de premii şi distincţii, inclusiv o nominalizare la Premiile Oscar pentru filmul său de scurtmetraj Don’t Let It Bother You. Dimitri este un vorbitor elocvent pe teme legate de aură, lucrând cu Barbara Martin şi cu câmpurile de energie umană timp de peste 20 de ani. Este un vindecător spiritual de succes şi a colaborat cu Barbara la Change Your Aura, Change Your Life. Este cofondator şi director executiv la Institutul de Arte Spirituale, participă la workshopuri şi predă cursuri în cadrul institutului.
Pentru a afla mai multe despre consultaţiile private despre aură, pentru sesiuni de vindecare, ore de curs, workshopuri, cărţi şi CD-uri, vă rugăm să vă adresaţi:
Spiritual Arts Institute
P.O. Box 4315
Sunland, CA 91041-4315
Telefon: (818)353-1716
Telefon fără taxă: (800) 650-AURA (2872)
Fax: (818) 353-0506
Sau vizitaţi pagina web a institutului: www.SpiritualArts.org.
DONAŢII
Institutul de Arte Spirituale este o corporaţie nonprofit, din California, dedicată educaţiei. Ca organizaţie nonprofit, depindem de sprijinul public pentru a ne putea continua activitatea şi serviciile în slujba comunităţii. Donaţiile primite contribuie la bursele studenţilor, întâlnirile de vindecare, asigurarea de cursuri şi de workshopuri în condiţii bune, precum şi pentru producerea şi distribuirea de cărţi şi manuale de calitate.
În cazul în care cunoştinţele spirituale din această carte v-au ajutat, atunci vă cerem sprijinul, astfel încât şi alţii să poată beneficia de cunoştinţe despre aură, vindecare şi metafizică.
Contribuţiile pot fi trimise la:
Spiritual Arts Institute
P.O. Box 4315
Sunland, CA 91041
Sau, prin site-ul web: www.SpiritualArts.org
Mulţumim pentru sprijinul dumneavoastră. Fiţi binecuvântaţi din plin!


Titlu original: The Healing Power of Your Aura: How to Use Spiritual Energy for Physical Health and Well-Being

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.049 sec