Puterea Gandului

Puterea Gandului
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 320
Format: 13x20

DESCRIERE

Puterea Gandului - Blair Singer


Ce este de fapt "puterea gandului"?

Constientizarea existentei uneia sau mai multor "voci interioare"(ganduri) si stapanirea lor la un nivel superior de performanta pentru a castiga batalia ce se da in mintea noastra atunci cand gandurile negative incearca sa le domine pe cele pozitive, infranandu-ne astfel evolutia.

Intr-o clipita, toate sperantele si visele sunt spulberate, iar efectele pot fi devastatoare.

Acum exista un mod de a opri acest murmur constant din mintea noastra: cartea PUTEREA GANDULUI in care Blair Singer dezvaluie secretul eliminarii negativismului si inarmarii pentru succesul deplin.

Printr-o serie de strategii accesibile si extrem de eficiente vei putea opri acel dialog interior distructiv si vei invata sa-ti invingi teama de a comite greseli, sa raspunzi constructiv tuturor obiectiilor si sa folosesti laudele pentru a-ti marca prezenta si a-ti schimba starea de spirit.

Cele douazeci si unu de tehnici dovedite ale lui Singer pentru reprogramarea "vocii interioare" vor darama bariere si te vor ajuta sa devii mai increzator.

Le poti aplica in mai putin de treizeci de secunde pentru a-ti schimba perspectiva, a-ti controla emotiile si a-ti stapani "vocea interioara" care se lupta cu propriul tau eu pentru controlul fiintei tale.

Vei capata putere asupra gandurilor tale, vei dobandi un mod de gandire pozitiv, vei actiona in consecinta si vei vedea schimbarile imediat. In plus:

- Vei deveni mai hotarat si mai profund.
- Vei avea increderea si capacitatea de a stabili obiectivele care sunt esentiale pentru tine si iti reflecta dorintele.
- Vei ramane responsabil pentru realizarea obiectivelor si concentrat asupra a ceea ce este mai important.
- Vei elimina amanarile, convingerile care iti paralizeaza evolutia si alte comportamente autodistructive care te impiedica sa castigi venitul meritat.
- Vei gestiona dialogul interior - vocea interioara - pentru a putea lua decizii rapid si cu incredere.
- Vei experimenta forta recunostiintei zilnice care te va propulsa catre telurile tale si iti vei transforma cu inteligenta existenta intr-un eveniment.


Fragment din carte:


Cum sa invingi teribilul ''Nu pot''

Vocea interioara te poate distruge daca nu iei masuri in special cand spune ''Nu pot". Se intampla de obieci atunci cand esti covarsit, depresiv, confuz, tensionat sau ai una dintre acele zile care vrei sa strangi de gat prima persoana care iti da ceva de facut.

Adu-ti aminte ca totul se petrece in mintea ta. Nivelul la care joci arata dimensiunea spiritului tau. Nu lasa niciodata vocea interioara sa te scoata din joc.

"Nu pot" rareori semnifica intr-adevar neputinta. Ceea ce spui in realitate este: "Nu vreau sa..." ori "Nu stiu cum sa...". Sunt sigur ca deja stii asta. Tehnica functioneaza excelent atunci cand te confrunti cu un refuz din partea celor din echipa ta.

In primul rand, ca si in cazul tuturor celorlalte tehnici de control ale vocii interioare, atunci cand te auzi rostind in minte "Nu pot!" spune imediat "Stop!". Este indicat sa o spui raspicat cu mult curaj si cat mai convingator. Incearca acum...STOP!!! Foarte bine...

………………………


Despre autor

Blair Singer a fost agentul de vanzari cel mai performant al UNISYS, obtinand rezultate excelente ulterior in vanzarea de software, contabilitate automata, transport aerian si logistica, atat ca angajat cat si ca intreprinzator si om de afaceri. In ultimii douazeci si sapte de ani a organizat si prezentat mii de seminarii publice sau private, numarul participantiilor variind de la trei pana la zece mii.
Clientii sai obtin o crestere a veniturilor de 34% pana la 260% in doar cateva luni de la participarea la seminarii. Activitatea sa se desfasoara in douazeci de tari, pe cinci continente.
Din 1987 a lucrat cu sute de mii de persoane si organizatii, de la companii situate in topul Fortune 500 pana la grupuri de agenti de vanzari independenti, vanzatori directi si propietari de mici afaceri, ajutandu-i pe toti sa atinga niveluri incredibile in vanzari, performanta productivitate si rulaj.


CUPRINS:

Prefata
Multumiri

Introducere

Partea intai. Costientizarea si stapanirea vocii interioare

Capitolul 1
Dobandirea controlului asupra vocii interioare

Capitolul 2
Ce este vocea interioara si cui apartine ea, de fapt?

Capitolul 3
Dobandirea controlului asupra vocii interioare

Capitolul 4
Valoare personala vs. impotrivire

Capitolul 5
Increderea: Reinvierea eroului dinauntrul tau

Capitolul 6
Autenticitatea: Invingatorul fiind tu insuti

Capitolul 7
Responsabilitatea: Onoreaza-ti promisiunile pe care le-ai facut tie insuti

Capitolul 8
Cum sa imprastii caeata pe care vocea interioara o aseaza pe rezultatele tale

Capitolul 9
Cele patru motive pentru care inregistram esecuri si solutii pentru combaterea lor

Partea a doua. Tehnici de control a vocii interioare

Capitolul 10
21 de tehnici pentru stapanirea vocii interioare

Capitolul 11
O ultima poveste despre importanta vitala a stapanirii vocii interioare

Resurse si referinte
Despre autor

Final


Autor: Blair Singer

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.042 sec