Puterea dragostei

Puterea dragostei
Preț: 8,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 146
Format: 14x20

DESCRIERE

Aceasta carte contine zece practici spirituale care va pot schimba viata. Practicile nu sunt dificile, dar au nevoie de angajament.

În timpul primei saptamâni vi se va cere sa petreceti cincisprezece minute pe zi facând un simplu exercitiu spiritual. Alte practici vor fi adaugate în fiecare saptamâna, iar durata de timp va creste pe parcursul procesului. Pe masura ce îndepliniti fiecare practica, veti fi pregatiti pentru urmatoarea.

Veti avea nevoie de un minim de zece saptamâni pentru a încheia acest program. Asadar, înainte sa începeti, întrebati-va daca sunteti dispusi sa va luati un angajament de a practica zilnic aceste exercitii spirituale, timp de zece saptamâni.

Din experienta mea de învatator, angajamentul reprezinta cea mai mare problema pentru studenti. Adevaratul angajament în practica spirituala înseamna ca nu ne grabim sau sa încercam sa sarim peste etape.

Majoritatea oamenilor se grabesc sa încheie, astfel încât sa poata spune ca au terminat programul sau cursurile. Va cerem sa aduceti o constiinta diferita în aceste practici. Concentrati-va atentia pe deplin la ceea ce facem aici. Fiti complet prezenti si veti obtine rezultatele dorite.

Prima practica spirituala este o practica fundamentala. Toate celelalte practici din aceasta carte se cladesc pe ea. De aceea, va cerem sa-i dedicati acestei practici cel putin cincisprezece minute, în care sa fiti pe deplin prezenti, în fiecare zi, pe parcursul primei saptamâni. Daca sariti peste o zi, sau dedicati mai putin de cincisprezece minute, indiferent de motiv, va rog sa începeti din nou. Dupa ce ati încheiat sapte zile consecutive de practica, atunci puteti merge mai departe la cea de-a doua practica spirituala. Urmati aceleasi îndrumari în saptamânile urmatoare. Daca pierdeti o perioada de practica, luati-o de la început cu practica spirituala a acelei saptamânii. Aceasta este foarte important în cazul practicilor spirituale doi si trei. La fel ca prima, ele sunt practici fundamentale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0531 sec