Puterea din umbra

Puterea din umbra
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Memorii/Jurnal

DESCRIERE

Puterea din Umbră, o carte bombă care vine cu dezvăluiri senzaţionale, acum în perioada dintre alegerile din România şi cele europarlamentare aducând în atenţia cititorului modul în care lucrează "sistemul ticăloşit" în România postdecembristă. Mai precis, Eduard Ovidiu Ohanesian propune o incursiune în lumea serviciilor secrete (de ieri şi de astăzi) din care veţi afla cine conduce România, cu nume, biografii, fotografii, funcţii, grade, activităţi, documente (unele clasificate).

Puterea din Umbră este o carte document despre istoria mai mult decât recentă, despre istoria imediată. Cumetrii, nepotisme, şpăgi, mită, manipulare, abuz, trădare şi crimă, sunt scoase rând pe rând de sub pecetea Strict Secret. Sunt inserate numeroase elemente referitoare la serviciile secrete străine care acţionează nestingherite pe teritoriul românesc: GRU – rusesc, JICA - japonez, SIBAT - israelian sau CIA - american.

Un jurnalist împotriva cohortei de ofiţeri de Securitate educaţi anti-UE şi anti-NATO la înaltele şcoli de spioni tip sovietic de la Băneasa, Grădiştea sau Brăneşti.
Cartea Puterea din Umbră nu dă verdicte, dar devoalează pas cu pas minciuna şi manipularea, scoate la lumină fapte deosebit de grave, de la abuzuri comise de ofiţerii sub acoperire infiltraţi la toate nivelurile societăţii româneşti (politică, justiţie, interne, externe, armată, servicii secrete), culminând cu acte de înaltă trădare înfăptuite de cei care au pretenţia că sunt democraţi şi patrioţi.
Capitolele acestei cărţi
Capitolul I - În atenţia Uniunii Europene, NATO şi altor parteneri
Capitolul II - Cu securitatea naţională nu are nimeni voie să se joace!
Capitolul III - Samsarii morţii şi spionajul românesc
Capitolul IV - Codul DIE, mai valabil ca niciodată
Capitolul V - Degringoladă la Cotroceni
Capitolul VI - În România, monştrii democraţiei au ieşit din haznaua Securităţii.
Capitolul VII - Unde eşti diplomaţie cu spionii tăi cu tot?
Capitolul VIII - Cadriştii din umbra grifonului
Capitolul IX - Atac la Armata Română
Capitolul X - Corupţie şi anticorupţie la MIRA

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.016 sec