Puterea atitudinii personale

Puterea atitudinii personale
Preț: 16,35 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 105
Format: 11x18

DESCRIERE

Există un aspect pe care eu îl consider în topul lucrurilor esenţial de abordat de către cursanţii Silva şi Quantum. Este vorba despre curăţarea interioară.

Suntem cu toţii adevărate depozite de gânduri, emoţii, sentimente şi nu toate sunt pozitive... O simplă privire dacă aruncăm în interiorul nostru, recunoaştem zeci şi zeci de trăsături, stări, afecte, atitudini cu care nu ne putem lăuda.

Pe lângă acestea, dacă le luăm în considerare şi pe cele pe care nu le mai conştientizăm, înţelegem că, măcar din când în când, avem nevoie să dereticăm puţin...

Ne spălăm în fiecare zi, ca să îndepărtăm murdăria de pe corpurile noastre. Facem curăţenie în casă, în curte, la locul de muncă. Ne dăm seama că ceea ce este deteriorat, expirat sau nu ne mai foloseşte nu mai are ce căuta în locul unde trăim.

Chiar dacă terminologia e cam dură, n-ar trebui să ne ocupăm şi de interiorul nostru în egală măsură? N-ar trebui să deschidem ochii şi să vedem ce e de curăţat şi pe dinăuntru? Avem impresia, adesea, că ce e în interior nu se vede.

Auzim spunându-ni-se: "Lasă-ţi lumina să strălucească!", "Omul frumos e cel care e frumos pe dinăuntru!". Nu spun că acestea sunt nişte lozinci fără conţinut.

Spun că, în spatele lor, se află un proces riguros, care nu constă într-o simplă tehnică de respiraţie şi în câteva mantre...


CUPRINS:

Prefaţă
Introducere

Capitolul 1
De ce vii la cursurile Silva şi Quantum? De ce să vii?

Capitolul 2
Sondarea inconştientului şi accesarea câmpului

Capitolul 3
Principiile lui Hermes

Capitolul 4
Eu în faţa mea

Capitolul 5
Ideile preconcepute şi limitările

Capitolul 6
Antrenamentul şi aşteptările

Capitolul 7
Sugestii de lucru

Capitolul 8
Tehnici preferate şi diverse experienţe

Incheiere

Bibliografie selectivă

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0127 sec