Pur şi simplu întreabă! Succesul poate fi simplu de obţinut, dacă pui întrebările potrivite

Pur şi simplu întreabă! Succesul poate fi simplu de obţinut, dacă pui întrebările potrivite
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 168
Format: 13x20
Categoria: Business

DESCRIERE

EXISTĂ CUMVA O LEGĂTURĂ ÎNTRE VENITUL TĂU ŞI ÎNTREBĂRILE PE CARE LE ADRESEZI?
Eşti mulţumit de rezultatele pe care le-ai înregistrat până acum în afaceri şi în viaţă? Ce-ai zice de un venit mai mare, o sănătate mai bună, relaţii mai productive? Este posibil ca adresarea de întrebări să fie „soluţia magică“, menită să te ajute să obţii succesul pe care ţi l-ai dorit întotdeauna, dar pe care nu l-ai crezut niciodată posibil?
În cartea Pur şi simplu întreabă!, renumitul expert pe probleme de leadership şi dezvoltare personală, Bill McGrane III, te învaţă:
• Să pui cele mai eficiente cinci tipuri de întrebări.
• Să avansezi adresându-ţi mai întâi ţie întrebările potrivite.
• Să fii un model pentru ceilalţi în materie de leadership.
• Să reduci refuzurile şi să creşti productivitatea.
• Să îmbunătăţeşti comunicarea la nivel personal şi profesional.
• Să aplanezi conflictele şi să îmbunătăţeşti relaţiile.
Devino un maestru în arta adresării de întrebări şi vei avea la îndemână un
instrument puternic pentru a crea relaţii mai reuşite şi reciproc benefice.
Vei fi mai eficient ca oricând în comunicarea cu ceilalţi, îmbunătăţindu-ţi puterea de convingere şi având mai multe succese.

Bill McGrane III este o autoritate recunoscută în domeniul performanţei, leadership-ului şi dezvoltării personale. A consiliat persoane publice, lideri şi corporaţii din întreaga lume, ajutându-i să obţină succese remarcabile.
Bucurându-se de imens respect ca unul dintre cei mai importanţi experţi în dezvoltare personală şi profesională, McGrane a devenit un renumit consultant, coordonator, orator şi autor de seminarii. Cei care au cunoscut deja culmea succesului în domeniul lor apelează la Bill ca la un consilier strategic când doresc să rezolve probleme grave sau să cucerească noi domenii de activitate.
Bill deţine o diplomă în marketingul afacerilor la Universitatea din Cincinnati, training exclusiv în metodele „Disney“ de dezvoltare, diplome şi certificate în urma susţinerii a circa 400 de seminarii de dezvoltare profesională. El a fost şi preşedintele Forumului Oratorilor din Ohio.
Actualmente, McGrane activează ca preşedinte şi director al companiei McGrane Global Centers. Îl poţi vizita pe site-ul său www.mcgrane.co. El şi soţia sa, Linda, au patru copii şi locuiesc în Union, Kentucky.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.048 sec