Punctul de alegere

Punctul de alegere
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 226
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Punctul de alegere

            Natura creează ferestre de oportunitate ce ne ajută să ne schimbăm cursul vieţii mai mult în anumite perioade decât în altele. Înţelepciunea cuprinsă în cartea „Punctul de alegere” cartografiază câteva asemenea momente de schimbare semnificativă pentru viața unor oameni sau a unor comunități întregi, inclusiv influența benefică pe care au răspândit-o în lume persoane cu o viziune și o iubire ce depășesc limitele cunoscute.

            În prezent, ne aflăm într-un interval de timp în care deciziile generației noastre determină viitorul speciei umane și al planetei.

            Cunoașterea interioară și exterioară a acestui moment, în care alegerile noastre, individuale și colective, au mai multe șanse de reușită, ne oferă un adevărat avantaj evolutiv, cu efecte în toate domeniile vieții: de la relaţiile intime, vindecătoare pentru inimă, până la schimbările de stil de viaţă, vindecătoare pentru trup, şi chiar până la război şi pace, care ne afectează la nivel global. Să fim, așadar, schimbarea pe care ne-o dorim în lume!

            „Învăţăturile spirituale ne învaţă de mii de ani că starea de unitate este însoţită de iubire şi de un profund sentiment de pace; prin urmare, atunci când gândim şi acţionăm din iubire, ne aliniem la unitatea Universului.

            Putem alege puterea iubirii sau iubirea de putere. Acesta este Punctul de alegere cu care ne confruntăm astăzi. Tu ce alegi?”

 

            Dr. David Hamilton și Harry Massey

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.044 sec