Psihologia prin sinteze si grile pentru bacalaureat si admiterea in invatamantul superior. Editie adaugita si revizuita. Contine 19 sinteze si 970 de grile - Florica Dumitrescu, Marieta Iordan

Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 260
Categoria: Admitere

DESCRIERE

Prezenta lucrare, "Psihologia prin sinteze si grile", autoare prof. dr. Florica Dumitrescu si prof. gr. I Marieta Iordan, are marele merit de a raspunde unei necesitati de instrumente de lucru pentru elevii care doresc sa se pregateasca pentru examenul de bacalaureat si pentru examenul de admitere la Facultatea de Psihologie, umpland astfel un gol resimtit atat de elevi cat si de profesori.
 
Continutul culegerii respecta cu fidelitate programele de bacalaureat si de admitere la facultate, reusind sa acopere toata materia care trebuie pregatita de elevi asistati de profesori. Abordarea fiecarei teme se caracterizeaza prin o structura clara, alcatuita din urmatoarele componente:
 
1) un plan al temei — bine sintetizat, cuprinzand intr-un mod sintetic cele mai relevante repere de continut, de mare folos elevilor;
 
2) un set de 40 de grile bine gandite, cu referire la principalele aspecte de continut;
 
3) raspunsuri pentru cele 40 de grile, a caror ptezenta ofera un instrument de siguranta elevilor care se pregatesc dupa aceasta culegere.
 
Continutul invatarii este abordat riguros si cu multa creativitate. Rigurozitatea este asigurata prin caracterul sintetic al "planului lectilor", prezent la fiecare tema, care prezinta cele mai relevante informatii care trebuie intelese de elevi. Continutul grilelor (itemi cu alegere multipla) este de asemenea riguros si cu o abordare creativa.
 
Informatiile prezente in sintezele cu care debuteaza fiecare tema sunt logic si didactic organizate. Grilele elaborate pentru fiecare tema incearca si, de cele mai multe ori, chiar reusesc sa acopere cu itemi de evaluare toate informatiile relevante.
 
Finalul lucrarii contine raspunsurile corecte, oferind elevilor un feed-back imediat, confirmand reusita/nereusita rezolvarii grilelor si posibilitatea corectarii cu promptitudine acolo unde este cazul.
 
Elena Lucia Balan, profesor de stiinte socio-umane grad didactic!
 
Cuprins:
ATENTIA  
Grile  
 
VOINTA  
Grile  
 
STRUCTURA SI DEZVOLTAREA PERSONALITATII  PERSONALITATEA  
Grile  
 
TEMPERAMENTUL
Grile  
 
APTITUDINILE  
Grile  
 
CARACTERUL.  
Grile
 
INTELIGENTA  
Grile  
 
CREATIVITATEA  
Grile  
 
RASPUNSURI GRILE
 
250 GRILE PENTRU ADMITERE FACULTATE  RASPUNSURI GRILE  
BIBLIOGRAFIE  

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0140 sec