Provocările creştinului ortodox în zilele de astăzi

Preț: 16,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 464
Format: 13x20
Categoria: Religie

DESCRIERE

În lume au fost şi au să mai fie destule zvonuri, care să-i alarmeze pe oameni, şi mă refer doar la cele mai importante, cum ar fi cele privitoare la sfârşitul lumii, sau la exagerarea performanţelor ştiinţifice prin care ne speriau că ne pot influenţa şi gândurile, şi pot face cu noi tot ce vor.

Mă mir cum oamenilor nu le-a părut suspectă asemănarea cu securitatea comunistă de altădată, care se lăuda că ştie şi ce gândeşte omul şi că va face cu omul tot ce va vrea ea. Sigur că este un război psihologic prin care se urmăreşte slăbirea şi îngenuncherea omului, iar cei care au credinţă ar trebui să nu-şi plece urechea spre astfel de ştiri, care nu sunt sigur că sunt adevărate, dar care este sigur că tulbură omul şi-l scot din starea de rugăciune.

Atât şi nimic mai mult: să fim aşa cum ne-a făcut Dumnezeu, şi să ne luptăm să scăpăm de păcate. Nu poate nimeni să îmbunătăţească ceea ce a făcut Dumnezeu.

Întorcându-ne la războiul informaţiilor, acesta nu ar mai avea nicio eficienţă dacă am trăi în rugăciune şi sub harul lui Dumnezeu, şi nu am crede tot ce auzim şi vedem. Trebuie să ştim că înşelătorul, care stăpâneşte această lume, este tatăl minciunii, şi ar trebui să ignorăm multe dintre ştirile de pe canalele pe care îşi face publicitate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0248 sec