Protocol terapeutic pentru tiroidita Hashimoto - Un plan pe 90 de zile pentru eliminarea simptomelor tiroidiene și revenirea la o viață normală

Protocol terapeutic pentru tiroidita Hashimoto - Un plan pe 90 de zile pentru eliminarea simptomelor tiroidiene și revenirea la o viață normală
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 400

DESCRIERE

Diagnosticată cu Hashimoto la 27 de ani, dr. farm. Izabella Wentz, autoarea fenomenalului bestseller Tiroidita Hashimoto, cunoaște atât efectele bolii, cât și limitările medicației. Cheia însănătoșirii, susține ea, presupune schimbarea stilului de viață. În Protocolul terapeutic pentru tiroidita Hashimoto oferă un tratament testat, care a ajutat zeci de mii de persoane să se simtă mai bine – în doar 90 de zile.

Bazat pe experiența personală și pe consultarea a mii de pacienți, acest ghid oferă o metodă practică de vindecare, alături de câteva rețete originale. Este prima carte care oferă un protocol testat de un expert în domeniu pentru a trata boala și a ajuta pacienții să ducă o viață normală.

Dr. farm. Izabella Wentz este cercetătoare în domeniul farmaciei clinice și consultantă internațională pentru problematica tiroiditei Hashimoto. Participă anual la nenumărate conferințe cu publicul larg sau cu specialiști din domeniul sănătății, încercând să impună o nouă perspectivă asupra acestei boli.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.043 sec