Protectia marilor regionale impotriva poluarii. Cadrul juridic al cooperarii internationale. Cazul Marii Negre

Protectia marilor regionale impotriva poluarii. Cadrul juridic al cooperarii internationale. Cazul Marii Negre
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2011
Pagini: 520
Format: 14,5x20
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

Data aparitiei: Iulie 2011


Descriere: Autoarea monografiei "Protecţia mărilor regionale împotriva poluării. Cadrul juridic al cooperării internaţionale. Cazul Mării Negre", doamna Simona L. Th. Mihăilescu-Pene, este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Ecologice din Bucureşti, promoţia anului 1999.

Începând cu luna decembrie 1999, a fost încadrată la Facultatea de Drept a Universităţii Ecologice din Bucureşti, la catedra de Drept Public. De-a lungul carierei, a manifestat preocupări deosebite în domeniul cercetării ştiinţifice: a participat la conferinţe naţionale şi internaţionale; a elaborat şi publicat articole în reviste de specialitate; a colaborat la îndrumarea unor lucrări de licenţă la disciplina drept constituţional (perioada 2007-2009); a colaborat la Grant-ul cu tema "Premise şi dimensiuni ale unui Cod al Mediului în România" (perioada 2007-2008) alături de prof. univ. dr. Lucian Stângu, lect. univ. drd. Gabriel Manu şi asist. univ. Victor Marchuson (responsabil temă: prof. univ. dr. Mircea Duţu-Buzura; finanţator: Academia Română; beneficiar: Ministerul Mediului şi Gospodăririi Apelor).

În anul 2000 a fost admisă în Baroul Bucureşti, iar din anul 2003 are propriul cabinet de avocatură în cadrul căruia desfăşoară o serie de activităţi de asistenţă juridică pe diferite ramuri ale dreptului.

La 1 octombrie 2006 a fost înmatriculată la Şcoala Doctorală "Tudor R. Popescu" a Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii din Craiova, unde a început cercetarea ştiinţifică pentru elaborarea tezei de doctorat - ce se constituie în monografia de faţă - sub atenta îndrumare a profesorului univ. dr. Mircea Duţu-Buzura.

În completarea activităţii universitare şi de cercetare ştiinţifică, autoarea are o vastă experienţă şi în domeniul mass-mediei, ca realizator şi prezentator al unor emisiuni de radio şi televiziune în domeniile: social, juridic, monden, cultural (Radio Contact:1992-1996; Radio Activ F.M. şi Tele 7abc: 1996-2001; TVR Internaţional: 2001-2007).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Carti Diverse - Cele mai comentate cărți

Created in 0.016 sec