Proiectul fericirii

Proiectul fericirii
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 400
Format: 13x20

DESCRIERE

Gretchen Rubin a avut o revelaţie într-o după-amiază ploioasă în cel mai puţin probabil din locurile posibile: într-un autobuz. „Zilele sunt lungi, dar anii sunt scurţi,” şi-a dat ea seama. „Timpul trece şi nu mă concentrez atât cât ar trebui asupra lucrurilor care într-adevăr contează.” În acel moment, a decis să dedice un an pentru Proiectul fericirii.

Pe parcursul acestei relatări pline de viaţă şi captivante,  Gretchen Rubin realizează o cronică a aventurilor pe care le-a trăit în decursul a douăsprezece luni, şi anume verificând pe viu înţelepciunea veche de secole, rezultatele cercetărilor ştiinţifice recente şi lecţiile din cultura populară referitoare, toate, la unul şi acelaşi subiect: cum să fii mai fericit.

Printre altele, Gretchen Rubin a descoperit că noutatea şi provocarea sunt surse redutabile ale fericirii, că banii pot să ajute să-ţi cumperi fericirea când sunt cheltuiţi cu înţelepciune, că ordinea exterioară contribuie la calmul interior şi că până şi cea mai măruntă schimbare poate să însemne enorm.
 
„O povestire prietenoasă, abordabilă şi imposibil de lăsat jos din mâini, care te va face nu doar să îţi începi propriul Proiect al fericirii, ci şi să o inviţi pe Gretchen Rubin la o cafea.”
– San Diego Union-Tribune

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0542 sec