Programul de detoxificare cu ajutorul îngerilor

Programul de detoxificare cu ajutorul îngerilor
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8420-47-9
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 332
Format: 13x20

DESCRIERE

Bucură-te de viaţă şi treci pe un nivel superior de conştiinţă prin eliminarea toxinelor emoţionale, fizice şi energetice
[Programul de detoxificare cu ajutorul îngerilor: Bucură-te de viaţă şi treci pe un nivel superior de conştiinţă prin eliminarea toxinelor emoţionale, fizice şi energetice
Programul de detoxificare cu ajutorul îngerilor te învaţă pas cu pas cum să îţi detoxifici dieta, stilul de viaţă şi relaţiile. Dacă o vei citi, vei învăţa să îţi reduci sau să elimini complet poftele pentru anumite alimente şi substanţe, fapt care te va ajuta să te simţi motivat şi să te bucuri de bunăstare în toate domeniile vieţii tale.


Programul de detoxificare cu ajutorul îngerilor este o modalitate simplă de eliminare a impurităţilor din corp, care reduce starea de oboseală şi vindecă dependenţele. Autoarea de bestselleruri Doreen Virtue şi medicul naturist Robert Revees te învaţă în câţiva paşi simpli cum să îţi amplifici energia şi cum să îţi îmbunătăţeşti puterea de concentrare mentală, cum să scapi de balonare, cum să arăţi mai tânăr şi cum să îţi redobândeşti energia personală. De-a lungul procesului vei elimina numeroase toxine fizice, dar şi emoţii şi energii negative.

Cartea include mai multe planuri de detoxificare în 7 zile pentru cei care doresc să se lase de fumat şi de alcool, sau să elimine poluarea din mediul lor înconjurător.

Renunţarea la dependenţe, la modul de viaţă nesănătos şi la prieteniile dizarmonioase îmbunătăţeşte conexiunea cu lumea îngerilor prin eliminarea ceţii psihice create de toxine. Această ceaţă este creată de substanţele chimice şi de energiile negative; de aceea, îngerii ne invită în permanenţă să scăpăm de ea. Dacă vei lucra cu ei, vei descoperi că apetitul tău faţă de alimentele sănătoase şi nutritive va creşte, iar tu vei deveni din ce în ce mai conştient de reacţiile corpului tău la substanţele artificiale. Este posibil să îţi doreşti să încerci o dietă vegetariană pentru o săptămână sau să te simţi atras de dieta cu sucuri proaspăt stoarse. Toate aceste exemple reprezintă modalităţi prin care îngerii îţi răspund la rugăciuni.

Se întâmplă uneori să ratezi accidental mesajele îngerilor. De aceea, roagă-i să te ajute să auzi distinct aceste mesaje, de pildă să îţi indice care este maniera cea mai eficientă de detoxificare în cazul tău. Vei constata că îngerii îţi dau sfaturi legate de nutriţie şi de modul de viaţă. Ei ştiu cu precizie de ce ai nevoie în momentul de faţă, iar dacă le vei urma mesajele, te vor conduce pe calea bucuriei perfecte.
Lucrează cu îngerii pentru a-ţi detoxifica organismul şi pentru a-ţi creşte nivelul energetic.

Caracteristici
Numărul de pagini: 322
Formatul în cm. (l x L): 13 x 20
I.S.B.N.: 978-606-8420-47-9
Traducerea: Cristian HANU
Titlul original: Angel Detox: Taking Your Life to a Higher Level Through Releasing Emotional, Physical, and Energetic Toxins

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0178 sec