Profesionist în vânzări. Ediţia a III-a

Profesionist în vânzări. Ediţia a III-a
Preț: 11,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 232
Format: 13x20
Categoria: Capital

DESCRIERE

O carieră în vânzari poate fi calea spre o viaţă îmbelşugată sau drumul spinos către o viaţă plină de frustrări. Depinde doar de dumneavoastră! Rezultatul nu are nimic de-a face cu norocul. Dar ţine în întregime de felul în care gândiţi şi vă comportaţi ca agent de vânzări.

Îm nicio altă profesie succesul nu este atât de strâns legat de performanţă. Unii oameni presupun că a vinde e un talent înnăscut – îl ai sau nu. Greşit! Pentru că a fi un bun agent de vânzări, indiferent de cât talent aveţi, nu necesită doar abilităţi înnăscute. Este şi o disciplină care trebuie însuşită.

Cartea de faţă vă aferă tehnicile, abilităţile şi cunoştinţele de care aveţi nevoie pentru a avea un succes în vânzări. Informaţiile incluse aici reprezintă fundamentul în acest domeniu. Ele au fost extrase de autor din experienţa multor oameni de succes, fiind testate şi confirmate de el însuşi.

NIDO R. QUEBEIN este preşedintele unei corporaţii internaţionale de consultanţă în management, care are clienţi de-a lungul şi de-a latul Statelor Unite, precum şi în multe alte ţări. Este expert în conceptualizarea, crearea şi fdurnizarea de sisteme comportamentale complet integrate – pentru angajaţi şi pentru liderii acestora. A fost inclus în muzeul Hall of Fame pentru Marketing şi Vânzări Internaţionale şi a fost declarat Cetăţeanul Anului în High Point, Carolina de Nord.

Este partenerul în alte câteva companii şi membru în consiliile multor universităţi, corporaţii şi instituţii comunitare. A fost distins cu numeroase premii şi titluri, printre care: gradul de doctor în drept, Medalia de Onoare a Congresului din Ellis Island, premiul Cavatt (cunoscut ca fiind echivalentul Oscarului pentru oratorii profesioşti); de asemenea, a fost inclus în muzeul Hall of Fame pentru Marketing şi Vânzari Internaţionale şi a fost declarat Cetăţeanul Anului în High Point, Carolina de Nord (unde şi locuieşte).

Susţine în fiecare an peste o sută de discursuri la convenţii şi conferinţe, în seminarii şi întâlniri pe teme de vânzări şi în cadrul sesiunilor de comunicări destinate persoanelor cu funcţii executive. A scris cărţi şi a înregistrat programe audio şi video de instruire, care au fost traduse în mai multe limbi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.058 sec