Procedura penala. Partea generala. Partea speciala

Procedura penala. Partea generala. Partea speciala
Preț: 69,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 520

DESCRIERE

Lucrarea reprezintă o analiză structurată şi sistematizată a principalelor instituţii de drept procesual penal, fiind avută în vedere tematica solicitată la examenele de licenţă, admitere în magistratură sau avocatură, de promovare în funcţii de execuţie a magistraţilor, sau la examenul de capacitate al magistraţilor stagiari, respectiv de definitivat al avocaţilor stagiari.
La elaborarea lucrării au fost luate în considerare şi ultimele modificări ale Codului de procedură penală aduse prin Legea nr. 177/2010 şi prin Legea nr. 202/2010 („Mica reformă”).
Pe lângă opiniile teoretice, sunt prezentate cele mai relevante soluţii pronunţate de instanţele române de-a lungul timpului cu privire la instituţiile studiate.
În esenţă lucrarea urmăreşte sistematizarea şi sintetizarea opiniilor sau soluţiilor concordante exprimate în literatura de specialitate română şi străină în materie procesual penală, adică ceea ce rămâne în bagajul de cunoştinţe al cititorului după lecturarea miilor de pagini de doctrină şi jurisprudenţă.
Autorul, membru a numeroase comisii de elaborare a subiectelor la examenele de admitere în magistratură sau promovare în funcţii de execuţie a magistraţilor, propune, de asemenea, peste 150 de grile pentru verificarea cunoştinţelor în domeniul procedurii penale.
Data aparitiei: 17 Dec 2010
Nr pagini : 520

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0487 sec