PRIZONIERA DRAGOSTEI

PRIZONIERA DRAGOSTEI
Preț: 19,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-686-197-7
Anul publicării: 2013
Pagini: 396
Format: 14x21
Categoria: Carti Dragoste

DESCRIERE

Trei eroi, trei aventuri, trei nunţi - trilogia surorilor Cynster se incheie cu peripeţiile frumoasei Angelica

Avem plăcerea de a vă invita la cununia domnişoarei Angelica Cynster- dar nu înainte ca mireasa şi eroul ei să înfrunte un duşman redutabil şi să stingă un conflict secular din ţinutul muntos al Scoţiei!

Încăpăţânata Angelica Cynster este convinsă că îl va recunoaşte de la prima vedere pe soţul pe care destinul i l-a sortit. Şi când privirea i se încrucişează cu cea a unui nobil misterios într-o sală de bal luminată de lumânări, ştie fără putinţă de tăgadă că el este alesul. În curând însă, inima începe să-i bată nebuneşte din cu totul alt motiv: eroul ei o ia prizonieră!

Al optulea conte de Glencrae nu are de ales decât să o răpească pe Angelica, singura dintre surorile Cynster cu care nu ar fi vrut să aibă de-a face. Dar pentru a-şi salva castelul şi familia, el trebuie să o convingă să-l ajute, iar ca sa-i obţină acordul este pregătit chiar să-i ofere la schimb căsătoria. Lucrurile însă nu sunt deloc atât de simple cum ar părea la prima vedere.
Stephanie Laurens a cunoscut notorietatea în momentul când romanele ei despre aventurile fetelor familiei Cynster au ajuns să captiveze o întreagă lume şi au transformat-o într-o autoare populară şi foarte iubită. În cariera de peste două decenii a scris mai mult de 50 de cărţi romantice care au devenit de-a lungul timpului bestselleruri în New York Times, Publishers Weekly, Wall Street Journal şi USA Today.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.022 sec