Printul din negura (Editia 2015)

Printul din negura (Editia 2015)
Preț: 24,95 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-46-5214-3
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 200
Format: 13x20
Categoria: Romane

DESCRIERE

Traducere din limba spaniola de Alina Titei

Autorul bestsellerului international Umbra vintului

Europa anului 1943 e bintuita de fantoma razboiului, iar familia Carver se hotaraste sa se instaleze intr-un orasel de pe coasta Atlanticului. O pisica neagra si un orologiu ce masoara timpul in mod bizar sunt doar primele semne ale unei enigme care se va adinci cu fiecare clipa. Noua locuinta ascunde un secret greu de imaginat. Lucruri stranii incep sa se petreaca, iar in aer pare ca pluteste inca spiritul lui Jacob, fiul proprietarilor dinainte, despre care se crede ca a murit inecat. Cu ajutorul prietenului lor Roland, Max si Alicia Carver incearca sa limpezeasca imprejurarile acestei morti misterioase. Statui fermecate, vise ciudate, aparitii infricosatoare, o colectie de filme neobisnuite si un vapor misterios ii vor conduce pe tineri catre un personaj cu puteri supranaturale: Printul din negura, o creatura infernala, intoarsa din trecut pentru a lichida o datorie mai veche.

„Efectele pe care le obtine Zafon inlantuind trecutul si prezentul, realul si fantasticul au ceva din atmosfera misterioasa a salii de cinematograf.” (The Guardian)

„Printul din negura este o extraordinara poveste soft-horror, care arata cum hotaririle parintilor pot influenta imaginatia copiilor.” (Publishers Weekly)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 2.096 sec