Printul din negura

Printul din negura
Preț: 22,95 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 200
Format: 13x20
Categoria: Romane

DESCRIERE

Traducere din limba spaniola de Alina Titei

Sintem in anul 1943, iar Europa este bintuita de fantoma razboiului. Familia Carver se hotaraste sa se instaleze intr-un orasel de pe coasta Atlanticului. O pisica neagra si un orologiu ce masoara timpul in mod bizar sint doar primele semne ale unei enigme ce se va adinci cu fiecare pas. Noua locuinta ascunde o taina inimagi­nabila. Lucruri stranii incep sa se petreaca, iar in aer pare ca pluteste inca spiritul lui Jacob, fiul fostilor proprietari, despre care se crede ca a murit inecat. Cu ajutorul prietenului lor Roland, Max si Alicia Carver incearca sa desluseasca impreju­rarile acestei morti misterioase. Statui fermecate, vise ciudate, aparitii infricosatoare, o colectie de filme neobisnuite si un vapor misterios ii vor conduce pe tineri catre un personaj cu puteri supranaturale: Printul din negura, o creatura diabolica, intoarsa din trecut pentru a lichida o datorie mai veche.

„Efectele pe care le obtine Zafon inlantuind trecutul si prezentul, realul si fantasticul au ceva din atmosfera misterioasa a salii de cinematograf.”
(The Guardian)

„Printul din negura este o extraordinara poveste soft-horror, care arata cum hotaririle parintilor pot influenta imaginatia copiilor.”
(Publishers Weekly)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.043 sec