Prinderea Lupului de pe Wall Street

Prinderea Lupului de pe Wall Street
Preț: 65,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069367216
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 544

DESCRIERE

Prinderea Lupului de pe Wall Street reprezintă o continuare plină de umor a peripeţiilor celebrului Jordan Belfort, băiatul rău de pe Wall Street. O cronică a unei condamnări previzibile în care poveştile bizare, petrecerile, intrigile şi viciile sunt filtrate prin experienţa privării de libertate.

Prins din urmă de greșelile trecutului, Jordan Belfort este forţat să înveţe din mers cum să se descurce în lumea procurorilor şi a avocaţilor, a judecătorilor și a juraților, cum să facă faţă acuzaţiilor aduse, cum să-şi protejeze cei doi copii şi cum să-şi reabiliteze imaginea. Calm și cinic, în același timp, Belfort prezintă, în Prinderea Lupului de pe Wall Street, cu o franchețe tulburătoare, întâmplările care au urmat în viaţa personajului după arestarea sa. Acuzat de fraudă, spălare de bani şi manipulare a bursei, el va face pactul cu „diavolul” justiţiei, acceptând să coopereze cu FBI şi să-şi denunţe prietenii.

Volumul dezvăluie cititorului metamorfozele unui personaj cu un statut aparte: imoral, arogant, cu o inteligenţă diabolică, dependent de droguri, capabil să facă orice sacrificiu pentru a ieşi din încurcăturile în care a intrat singur, într-un uimitor exercițiu de cunoaștere și recunoaștere a greșelilor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0154 sec