Principiile succesului

Principiile succesului
Preț: 62,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2015

DESCRIERE

„Principiile succesului” (versiune aniversară), carte semnată de Jack Canfield, un alt titlu abia publicat de editura ACT şi Politon, este un ghid deja devenit clasic în literatura motivaţională şi de dezvoltare personală, care în continuare îndrumă sute de mii de oameni să-şi atingă şi obţină succesul dorit.

 

Autorul a revizuit şi actualizat acest ghid esenţial, pentru a reflecta vremurile schimbătoare în care trăim, incluzând 100 de pagini de informaţii adiţionale şi o nouă secţiune care pune la dispoziţie directive de urmat pentru generarea succesului în mediul digital. De peste 10 ani, „Principiile succesului” s-au răspândit în 108 ţări şi 30 de limbi.

„Principiile succesului”
ne învaţă cum să lucrăm la încrederea în sine, cum să abordăm provocările zilnice, cum să trăim aliniaţi cu pasiunile şi scopurile noastre, astfel încât să avem succes cu toate ambiţiile mele. Cartea include 67 de principii şi practici generale implementate de cei mai de succes oameni din lume. Jack Canfield vine cu strategii care pot fi adaptate, astfel încât să se potrivească fiecăruia dintre noi, chiar dacă scopurile noastre finale sunt diferite. Acestea pot fi urmate şi adoptate de oricine, fie că vrem să fim cei mai buni oameni de vânzări din companiile pentru care lucrăm, să fim arhitecţi de top, să obţinem cele mai mari note la şcoală, să pierdem greutate corporală sau să facem profituri de milioane de dolari. Aceste principii funcţionează întotdeauna dacă noi facem principiile să funcţioneze. Dacă le învăţăm, le asimilăm şi le aplicăm cu disciplină în fiecare zi, ele ne vor transforma vieţile dincolo de cele mai îndrăzneţe visuri ale noastre.

Jack Canfield ne povesteşte care sunt principiile pe care el însuşi le-a studiat, învăţat şi practicat pe o perioadă de peste 30 de ani. Cartea include şi poveşti inspirante ale oamenilor din companii, ale atleţilor de top, ale celebrităţilor şi ale altor oameni care şi-au atins scopurile şi au atras succes şi abundenţă în vieţile lor, prin aplicarea acestor principii.

Cartea este structurată în 6 părţi. Prima parte, „Fundamentele succesului” include 25 de capitole cu noţiunile de bază absolute de aplicat ca să puteţi ajunge de unde sunteţi acum acolo unde doriţi să fiţi. Partea a doua, „Transformă-te pentru succes” povesteşte despre munca interioară necesară înlăturării blocajelor mentale sau emoţionale care pot ţine succesul departe de dumneavoastră. Partea a treia, „Construieste-ţi echipa de succes” dezvăluie cum puteţi construi diferite tipuri de echipe de sprijin care să vă ajute să vă accesaţi înţelepciunea interioară. A patra parte, „Creează-ţi relaţii de succes” vine cu un număr de principii şi tehnici practice care să vă ajute să construiţi şi să menţineţi relaţii de succes. Mai departe, a cincea parte, „Succesul şi banii” vă va învăţa cum să dezvoltaţi o conştiinţă mai pozitivă a banilor şi, în final a şasea parte, „Succesul în era digitală” povesteşte despre resursele digitale care ne ajută să ne propulsăm afacerile în contextul actual.

Cele 67 de principii abordează teme diferite precum: asumarea responsabilităţii, definirea scopului cu care ne-am născut, a obiectivului dorit, credinţa că orice este posibil, încrederea în sine, renunţarea la gânduri negative şi concentrarea pe câte un lucru până la atingerea scopului final.

 

 

Responsabilitatea este un concept pe care majoritatea oamenilor îl ignoră sau de care se dezic. Însă, mai toţi considerăm că ni se cuvine o viaţă extraordinară şi că cineva, undeva, trebuie să ne ofere asta. Acel cineva trebuie să ne facă fericiţi, să ne prezinte oportunităţi excelente de care ne putem folosi, să ne garanteze vremuri fericite cu familia şi relaţii personale armonioase. Adevărul este că singurii responsabili de calitatea vieţilor noastre suntem noi. Totul este un rezultat a ceea ce facem sau a ceea ce nu facem.

Mai mult, fiecare dintre noi se naşte cu un scop. Este esenţial să îl descoperim, conştientizăm şi să-l onorăm. Oamenii de succes petrec timp încercând să-şi dea seama de ce se află pe această planetă şi, după ce îşi dau seama, îşi urmează scopul cu pasiune şi entuziasm. Acest scop, odată identificat, ne ajută să ne stabilim un obiectiv şi ulterior o hartă cu fiecare pas pe care trebuie să-l facem pentru a genera succesul. Unul dintre motivele pentru care oamenii nu primesc ceea ce vor este că acela că ei încă nu s-au hotărât ce anume vor. Definiţia succesului diferă pentru fiecare om în parte. Credinţa că orice este posibil şi renunţarea la nemulţumirile constante ne ajută să ne urmăm drumul ales şi să schimbăm situaţiile pe care le considerăm neplăcute. Încrederea în sine ajută la asumarea responsabilităţii pentru deciziile pe care le luăm, conştientizând totodată că avem puterea interioară de a face orice, schimba orice şi deveni orice. Gândurile nesuportive nu ne ajută să ne îndeplinim scopurile ci mai degrabă ne îndepărtează de la calea pe care vrem s-o urmăm.

Jack Canfield este un autor american şi speaker motivaţional cunoscut la nivel internaţional, fiind totodată coautor al seriei „Supă de pui pentru suflet”, vândută în peste 250 de titluri şi 500 de milioane de exemplare print în peste 40 de limbi.
Cartea este disponibilă în format paperback, are 647 de pagini şi a apărut în limba română în traducerea Ioanei Vighi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.040 sec