Prin timp, spre vindecare

Prin timp, spre vindecare
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2014

DESCRIERE

Descoperă puterea terapiei prin regresie hipnotică, pentru a şterge traume şi a transforma mintea, trupul şi relaţiile

Introducere de Raymond A. Moody, Jr., Ph.D.

„Pledează convingător pentru beneficiile terapiei prin regresie în vieţi anterioare… captivantă.”

– Publishers Weekly

Cartea care aruncă o nouă lumină asupra potenţialului extraordinar al terapiei prin regresie în vieţi anterioare, este scrisă de autorul lucrării Multe vieţi, mulţi maeştri.

Brian Weiss a avut un succes răsunător cu cercetările sale în domeniul terapiei prin regresie, în cartea Multe vieţi, mulţi maeştri. Acum, pe baza experienţei sale clinice extensive, el dezvoltă tehnicile psihoterapeutice testate de timp, dezvăluind modul în care regresia în vieţi anterioare oferă cadrul necesar pentru vindecarea minţii, a corpului şi a sufletului. Folosind studii de caz grăitoare, Dr. Weiss demonstrează modul în care terapia prin regresie poate să vindece suferinţa profundă, să creeze relaţii mai pline de iubire şi să dezvăluie talente ascunse. În cele din urmă, el arată cum experienţele din apropierea morţii şi cele de extracorporalizare confirmă existenţa vieţilor anterioare. Dr. Weiss include propriile sale tehnici de hipnoză profesională, de vis-amintire, de meditaţie şi de păstrare a unui jurnal pentru rememorarea în siguranţă a vieţilor anterioare, la domiciliu.

Fascinantă şi provocatoare, cartea Prin timp, spre vindecare ne arată cum să ne ajutăm pe noi înşine pentru a trăi vieţi sănătoase şi productive, cu ajutorul siguranţei oferite de cunoaşterea faptului că moartea nu înseamnă sfârşitul şi că porţile spre vindecare şi unitate se găsesc în interiorul nostru.

„Brian Weiss este cu adevărat un pionier.” – Dr. Raymond Moody

„Ca şi Şeherezada, Weiss captează atenţia cititorului.” – Booklist

Brian L. Weiss, M.D., este psihiatru, locuieşte şi practică în Miami, Florida. Este absolvent al Universităţii Columbia şi al Facultăţii de Medicină de la Yale şi este preşedinte emerit al secţiei de Psihiatrie, de la Centrul Medical Mount Sinai, din Miami, Florida. Dr. Brian Weiss are un cabinat particular în Miami şi ţine seminarii şi ateliere de lucru, în întreaga lume. De asemenea, conduce programe de pregătire pentru specialişti. Este autor al multor cărţi, printre care Multe vieţi, mulţi maeştri şi Acelaşi suflet, multe trupuri. Puteţi vizita site-ul lui, la www.brianweiss.com.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0245 sec