Prima regulă a lui Ten. Întâmplări misterioase cu Tenzing Norbu

Prima regulă a lui Ten. Întâmplări misterioase cu Tenzing Norbu
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020

DESCRIERE

Prima regulă a lui Ten. Întâmplări misterioase cu Tenzing Norbu

                Tenzing Norbu (pe scurt: Ten), fost călugăr și aproape fost polițist, este un erou unic al timpurilor noastre. În Prima regulă a lui Ten, întâia parte dintr-o trilogie, îl însoțim pe acest luptător spiritual în aventura lui deopotrivă mundană și spirituală. Crescut într-o mănăstire tibetană, Ten a visat să devină un Sherlock Holmes modern. A fost trimis în Los Angeles pentru a preda meditația, însă a ajuns să lucreze pentru Poliție.

               Dar, așa cum spune Buddha, schimbarea este inevitabilă: zece ani mai târziu, totul este pe punctul de a se schimba pentru Ten. El învață rapid că, ori de câte ori își încalcă prima regulă, apare haosul.

               Cartea Prima regulă a lui Ten este deopotrivă plină de umor, profundă și captivantă, combinând aventura cu reflecția asupra destinelor personajelor și cu lecții de viață interesante pentru noi toți.

            „Nu puteam schimba trecutul, dar puteam face ceva în prezent. Norman nu trebuia să rămână singur și fără prieteni. Am înmuiat pana de vultur în apă și am stropit imaginea lui zâmbitoare, apoi am început incantația care să îl ducă acasă.“

 

Prima regulă a lui Ten

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.060 sec