Prietenul meu Dumnezeu

Prietenul meu Dumnezeu
Preț: 32,70 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-8606-06-4
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 171
Format: 14x21
Categoria: Ezoterism

DESCRIERE

Cartea se conturează pe ideea unei curse. Larry, care a moştenit compania de la tatăl său, a vrut să scape de toţi oamenii care au fost cu tatăl său. Din cauza legii, nu putea să-i concedieze şi astfel a venit cu ideea unei curse. Cine va câştiga urma să aibă prima alegere la prima poziţie din companie şi tot aşa până la ultimul. Egalitate pentru toţi.

Jack Belson, personajul principal, este şeful de la contabilitate al firmei. El este supraponderal, are 40 de ani şi nivelul lui de energie este slab. Simţind că ar putea cu uşurinţă să ajungă doar portar după cursă, Jack merge pe plaja din apropiere şi ridicându-şi capul spre nori cere ajutorul lui Dumnezeu.

Spre surprinderea lui, Dumnezeu îi răspunde. Dumnezeu îi dă lui Jack un manual al vieţii, cu cele 7 legi ale Kybalionului: Mentalism, Corespondenţă, Polaritate, Vibraţie, Ritm, Cauză/Efect, şi Gen. Răspunsul nu este chiar pe placul lui Jack dar îi va schimba viaţa. Inspirat, el decide să revină în formă pentru marea cursă.

Noul proprietar, ca să se asigure că alegerea lui va câştiga, ajustează treptele unui pod astfel încât acestea se vor transforma într-un zid, când foloseşte o telecomandă, putând împiedica pe oricine ajunge la acel pod.

Punctul culminant este bineînţeles cursa în sine….
Caracteristici
Numărul de pagini: 171
Formatul în cm. (l x L): 14, 5 x 21
I. S. B. N.: 978-606-8606-06-4
Traducerea din limba engleză: Livia Popescu-Flitan, George Radu Onică
Titlul original: My Friend God

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.044 sec