Prezența corporală deplină

Prezența corporală deplină
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066391108
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 240

DESCRIERE

- Simți că viteza, această constantă a vremurilor de azi, te-a îndepărtat tot mai mult de relația cu tine însuți și cu ceilalți?
- Simți că trupul îți trimite semnale, dar nu și cheia descifrării lor?
- Simți blocaje sau tensiuni inexplicabile în suflet și în corp?
- Simți că dominanta vieții noastre a ajuns să fie epuizarea, stresul, însingurarea?

Cel mai probabil, ai asemenea senzații întrucât ți-ai neglijat ori pierdut legătura cu cel mai bun prieten: propriul corp. I-ai ignorat multă vreme mesajele, i-ai repins rușinat anumite părți ori manifestări și ți-a fost teamă să ți-l asumi integral. Învață de la Suzanne Scurlock-Durana, o expertă în lucrul cu trupul, cum să-ți locuiești fiecare cotlon, fiecare celulă, fiecare fibră – toate sunt ale tale, sunt chiar Tu. Reumple-ți rezervoarele cu energie și refă-ți legătura cu tine însuți și cu lumea exersând Explorările din Prezenţa corporală deplină. Află cum au reușit semeni de-ai noștri să-și recapete deplinătatea prezenței prin puterea atingerii vindecătoare.

 

Despre autoare

SUZANNE SCURLOCK-DURANA predă de mai bine de 25 de ani despre atenţia conştientă şi legătura sa cu procesul de vindecare. Este pasionată să-i înveţe pe ceilalți abilităţi practice care să le permită să simtă bucuria de a fi prezenţi în fiecare moment al vieţii lor fără să se epuizeze. Ea este instructor certificat în Terapia craniosacrală şi Eliberarea Somato- Emoţională la Institutul Upledger.

Suzanne îi inspiră pe practicienii din domeniul îngrijirii sănătăţii din întreaga lume să rămână plini de energie, folosind instrumentele  transformatoare pentru managementul stresului şi Prezenţa Corporală Deplină. Ea este autoare a numeroase articole şi mii de oameni îi vizitează popularul său blog, Presence Matters: Reflections on Body, Mind and Spirit (Prezenţa contează: Reflecţii asupra  corpului, minţii şi spiritului).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.062 sec