Prevenirea cancerului 10 reguli obligatorii pentru sănătate si viată lungă

Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2015
Pagini: 320
Format: 13x20

DESCRIERE

Prevenirea cancerului 10 reguli obligatorii pentru sănătate si viată lungă

„Marele călău“ al secolului XXI, cancerul este în mod greșit perceput ca o calamitate ce lovește la întâmplare, o nenorocire împotriva căreia suntem neputincioși.

Cartea arată că există o legătură între tabagism, surplusul de greutate, sedentarism, alimentație, expunerea la razele ultraviolete, lipsa de somn și cancer, precum și că majoritatea deceselor cauzate de această boală ar putea fi evitate prin modificări simple ale stilului de viață.

Cele 10 reguli pentru reducerea riscurilor, izvorâte din analiza mai multor decenii de cercetări ştiinţifice, reprezintă o armă puternică împotriva cancerului şi le oferă pentru prima dată celor care au supravieţuit bolii un instrument concret de prevenire a recidivelor, în scopul creşterii speranţei de viaţă.

  • excesul de zahăr şi grăsimi din produsele alimentare industriale ar putea induce o dependenţă similară celei asociate consumului de droguri
  • două ore şi jumătate de activitate fizică de intensitate moderată, săptămânal, reduc riscul de mortalitate al bolnavilor de cancer
  • cei care consumă trei porţii de legume crucifere pe săptămână prezintă un risc de recidivă redus la jumătate

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0208 sec